Palæ Pompøs

Her kommer historien om Palæ Pompøs (senere kommer der forhåbentlig mange flere billeder). Det skønne, skæve hus blev bygget af et ægtepar i 1931. De blev boende indtil 1980, hvor de solgte huset til skuespillerparret Henrik og Lars. Da de købte huset var der hverken bad eller varmt vand, og huset bestod kun af stueetagen. Henrik og Lars gik selv i gang og fik lavet bad, udestue, 1. sal og meget mere. De gav også huset det tossede navn ‘Palæ Pompøs’, skiltet blev lavet, og under stor festivitas kunne Daimi afsløre husets navn ved deres housewarming. I ’85 måtte Lars og Henrik flytte pga af job, og solgte til en mand, der vist kun blev boende 1 års tid. Herefter blev det købt af Gunnar, som solgte os Palæet i 2010. Det blev solgt som ‘hus til nedrivning’ og jeg tror også, at vores ‘parcelhus-naboer’ håbede, at dette ville ske. Men nej nej nej…. Vi blev straks forelsket i huset – især da vi så trappeopgangen, som Lars og Henrik havde tapetseret med teaterforestillinger, hvoraf de har været med i størstedelen. Faktisk havde vi kun set entre, køkken og trappen, da vi sagde ja til at købe huset! Så nu bor vi her – i det skøre, skønne og lettere faldefærdige Palæ Pompøs. Hun trænger i den grad til en ansigtsløftning og skal ha’ nyt hår (læs: tag) til foråret, men vi elsker hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.