Den (halv)færdige spisestue

Så blev spisestuen klar til at tage imod gæster i aften. Jeg synes, det er okay, i betragtning af at den stod færdig efter et døgn. Men…. der er lidt ting, der kan ændres med tiden. Jeg vil virkelig gerne ha’ et vitrineskab (ala det jeg har i mit krearum) til at stå på det blå skab, eller en stor tallerkenrække (ala den jeg har i mit krearum). I know, jeg kunne jo bare rippe mit krea-rum, men så skal jeg jo bare begynde forfra der. Jeg er tålmodig – siger jeg til mig selv flere gange om dagen i håb om, at det en dag bliver sådan:)
Beklager billedekvaliteten – Fyrsten har lovet at give mig et kursus en dag!!

Fyrsten havde fødselsdag i går. Som gave tog jeg ham og teenage-tossen med i Comedy Zoo for at se Thomas Hartman og Torben Chris med showet Mens Room. Hvor dum har man lige lov at være, Fru Fausing?? At tage sine drenge med ind at høre på andre drenge fortælle om alle de tåbelige ting, kvinder gør – så beder man også selv om det!!! Men hyggeligt var det nu alligevel:)

4 kommentarer til “Den (halv)færdige spisestue”

  1. Det ser da ud til at du hurtigt fandt ud af hvordan tingene skulle stå, efter du gik af med det lilla møbel 🙂

    Er fuldstændig tosset med dit hjem – så tilpas dejligt skønt og skævt. Lige et sted jeg kunne bo – sådan ser det i hvert fald ud 🙂

    Lisa // Lille Lisas Univers

  2. Tak, Lisa:) Ja, det skulle gå lidt tjept, da vi skulle ha' gæster. Jeg er ikke sikker på, at det får lov at blive stående sådan , men det er vist gældende for hele vores hjem!
    Jeg elsker også vores skæve rønne, og er så taknemmelig over at have en mand, der får opkastfornemmelser ved ordet "parcelhus":)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.