Foto udfordring – selvportræt

Dag 1 i foto udfordringen er et selvportræt. Egentlig er dette vel ikke et selvprotræt, da jeg ikke selv har taget det oprindelige billede. Men nu har jeg taget et billede af billedet, og dette er mit selvportræt:

Billedet viser mig som barn på min mormors arm. For mig er dette billede lig med lykke. Min mormor var et af de mest betydningsfulde mennesker i mit liv. Hun har givet mig så meget kærlighed, og tabet af hende er noget af det sværeste jeg i mit liv har oplevet.
Igennem min barndom kom min mormor på besøg én dag om ugen. Her tog hun bussen til Maribo og stod klar til at tage imod mig, når jeg kom fra skole. Når hun altså ikke havde for travlt med at tale med hønsene:) Da jeg fik min første lejlighed, var det i samme boligkompleks som min mormor. 5 dage om ugen spiste vi morgenmad sammen. Som regel sendte hun mig en sms, når jeg var på job, om at hun lige havde fået lavet lidt for meget aftensmad, så jeg ku’ da lige komme forbi, når jeg fik fri. Så røg vi cigaretter, drak kaffe og spillede yatzy. Jeg vandt som regel, og hun sagde, jeg var så heldig, at jeg ku’ pisse i bukserne uden at blive våd:)
Den sidste samtale jeg havde med min mormor, var to dage efter jeg havde fået sat æg op for første gang. Hun fik mig til at love, at hun skulle være den første, der fik besked, når vi blev gravide. Af samme grund har jeg endnu ikke besøgt hendes grav.

Min mormor er en del af mit selvportræt, fordi hun spiller en kæmpe rolle i min fortid, min nutid og min fremtid, og fordi hun for mig er indbegrebet af kærlighed!

2 kommentarer til “Foto udfordring – selvportræt”

  1. Årrrhh mormor <3
    Jeg sidder lige og snøfter lidt for mig selv!!
    – ikke at forglemme hendes undulat og alle de spil 10.000 i vaskekælderen mens vi ventede på tøjet 🙂
    Din mormor var en fantastisk kvinde!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.