Foto udfordring – skyer

Synes ikke dette er den mest spændende del af udfordringen, men here goes….

Dette er min udsigt hver morgen, når jeg venter på toget. Jeg havde sådan glædet mig til at skulle til at cykle igen, men vi går forhåbentlig snart i gang med endnu en omgang fertilitetsbehandling, og jeg synes bare ikke, at de to ting passer så godt sammen. De (alle de kloge læger) siger dog, at man efter ægoplægning bare skal gøre som man plejer, hvilket i mit tilfælde er at cykle 26 km om dagen. Men man bliver bare så über forsigtig og irrationel, når man ruger. Under sidste behandling havde jeg en månesten boende i min bh!!
Så jeg får nok set en del til disse skyer i den næste tid – forhåbentlig bliver himlen mere blå, end den var i morges. At Friheden Bycenter bliver pænere at se på, skal man nok ikke regne med……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.