Fravær

Jeg har været fraværende på det sidste, og foto udfordringen har været på stand by.
I nogle perioder gør dét at være mig lidt mere ondt end ellers. Og sådan en periode har det været. Hvor barnløsheden fylder alt, og hvor følelserne får frit løb. Jeg hader de perioder, men jeg ved, de kommer. Og så må jeg tage imod dem, give mig hen til dem og håbe at jeg bliver bedre til at tackle dem. Puuuuuust ud!!!!

Jeg tager fat på udfordringen igen i løbet af weekenden. Indtil da får I lige et par billeder taget i haven i går, hvor solen skinnede.

3 kommentarer til “Fravær”

  1. Kære Søde, Rare Elisabeth

    Nogle gange er man bare nødt til at overgive sig til de dumme perioder – nogle gange kan man ikke komme videre, uden at tage fat om dem, i det mindste give dem lidt opmærksomhed.

    Øv, at du har haft det skidt på det seneste – jeg håber at den dumme periode har fået din opmærksomhed nok for nu, og at du snart kan vende tilbage til den hverdag, som du bedst kan lide – den hverdag med mand, dyr, kreativitet og solskin.

    Sender dig de varmeste tanker og en masse kram. – og solskin, solskin gør glad 🙂

    Kram Lisa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.