Tadaaa!!!

Endelig er taget færdigt!!! Jeg er så tilfreds med resultatet. Nu mangler der lidt maler- og oprydningsarbejde, som vi selv skal stå for. Tømrerne vender stærkt tilbage om nogle uger og udskifter vinduerne på førstesalen, og så skulle der gerne gå et par år, før vi tager hul på flere større renoveringsprojekter.
Og nu hvor stilladserne er væk, er der pludselig fine blomster på vej op hist og her. Nøj, hvor jeg glæder mig til haven står i fuldt flor!!! Spændingen ved en gammel have er, at man aldrig rigtig ved, hvad der kommer frem:)

4 kommentarer til “Tadaaa!!!”

  1. Ja, det er det altså. Det er ret skægt, at der hvert år kommer ting frem, som ikke var der sidste år. Lige nu vrimler det fx med hyacinter – dem har vi ikke set før. Sidste sommer var det sibiriske iris, der pludselig gjorde deres indtog. I går stødte jeg på to miniput tulipaner – de mindste tulipaner jeg nogensinde har set:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.