Loppemarked og fantastiske kvinder

Jeg havde i går en stand på et loppemarked på Onkel Dannys plads sammen med de skønne tøser, Charlotte og Ditte, som jeg har kendt i mange år gennem Vejlø. Vi skulle samle penge ind til fertilitetsfonden, så hele overskuddet er røget direkte i baby-bøtten. Tænk engang at de ville gøre det for lille mig!! Tak, piger:)

Jeg kom selvfølgelig til at købe en lille smule med hjem – fantastiske orange gardiner med det skønneste motiv, samt et fint vattæppe.


10 kommentarer til “Loppemarked og fantastiske kvinder”

  1. Hej Elisabeth!
    Jeg faldt over din skønne blog, og mælder mig fluks som ny følger her hos dig! Sikke mange skønne ting du laver! Jeg glæder mig til at følge dig videre herinde!

    Ønsker dig en dejlig forårsdag!

    Mkh
    Marthe, Norge : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.