Mens jeg venter…

Jeg er græsenke! Fyrsten er draget til de svenske bjerge for at lege med sine venner. Der blev pakket både pandelygte og sydvest, så det skal nok blive vildt:) Så Ditte kommer og underholder hele weekenden! Men Ditte har jo sådan et rigtig voksen-job på DR, så hun har ikke fri i dag, ligesom os lærere. Indtil hun gør sin entre med Katinka Tandløs under armen, har jeg tænkt mig at ligge lige her:

Der er naturligvis også gjort en hængekøje klar til Ditte:)

Bonus-info: Ditte og jeg lever i en sand Morten Korch-fortælling…. Der var engang 3 brødre, der boede på en gård. L., J.K. og Fyrsten. Fyrsten var faktisk ikke bror til de to andre, men han boede med dem på den dersens gård alligevel. Og vi snakker altså en rigtig gård med halmfyr, køer og stråtag! De hersens brødre hørte om Vejlø-ølejr – et sted hvor man drikker øl, spiller guitar, laver lejrbål og drikker øl. I forbindelse med Vejlø blev der også holdt julefrokoster, hvor man drikker øl, spiser mad, spiller guitar og drikker øl. Og så var der skiturene, hvor man drikker øl, står på ski, spiller guitar og drikker øl. Så en dag tog den ældste bror, J.K., til en Vejlø-julefrokost, hvor han mødte en sød Vejlø-pige, som han giftede sig med. Så tog den yngste bror, Fyrsten, på Vejlø-ølejr, hvor han mødte en sød Vejlø-pige, som han giftede sig med. Og misandten om ikke den mellemste bror, L., da tog på Vejlø-skitur, hvor han mødte en sød Vejlø-pige, som han giftede sig med!
Det er mig og Ditte der nuppede de to yngste brødre – som egentlige ikke er så satans unge, men søde er de nu alligevel! Og det er brødrene og deres påhæng, der lige nu render rundt i de svenske skove med pandelygter på og slår sig selv på brystet.

8 kommentarer til “Mens jeg venter…”

  1. Tak for smilet og skøn historie. Ja, jeg har jo altså i et tidligere indlæg læst noget med ØL. er ret sikker på i nyder sådan nogle. Haha.

    Super hyggeligt med sådan en slapper i de smukke omgivelser. Håber du har det godt:)

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.