Hjemme:)

Så er jeg hjemme efter en skøn måned på Vejlø! Jeg har godt nok været hjemme i små 14 dage, men det tager altid lige lidt tid at lande ordentligt….

Og nu hvor jeg er landet og føler mig inspireret til at gøre en masse i Palæet, ja så slutter ferien. Typisk! Jeg har dog fået lavet et lille projekt i dag, som jeg er rigtig glad for. Skabet i stuen har fået nyt tapet.

Jeg er VILD med det!!!

Og så er der kommet lidt nye, lækre stoffer på hylderne (hvor der ikke længere er plads!!). Fyrsten og jeg hjalp Maria Månestråle og Michael Mærkeligkærv med at flytte i weekenden, og jeg fik dette som tak for hjælpen:

Slet ikke dårligt:)

Jeg håber, at I alle har haft en skøn sommer, og det glæder mig, at I er blevet hængende i mit fravær!

11 kommentarer til “Hjemme:)”

  1. Velkommen hjem :0) og hold da ferie dit skab er blevet fint, utroligt hvad maling og tapet kan gøre ved gamle møbler.
    Ha' en rigtig dejlig aften. Krammer herfra

  2. Nu ingen stress mht. mailen. Den var jo liiidt lang, og kan knap nok huske hvad jeg skrev – mon ikke det var lidt volapykisk som altid 😉

    Det kan du tro vi har – med arbejde og enkelte fridage indimellem 😉

    Håber også du og herren har nydt hinanden både på Vejlø og alle andre steder 🙂

    Right back at ya'!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.