Gode idéer søges:)

Jeg ligger inde med en temmelig stor og temmelig gammel servietsamling. Den har længe bare ligget gemt væk i et skab, hvilket jeg synes er ærgeligt, for der er nogle virkelig fine imellem. Sidste år lavede jeg små pakker ud af dem og brugte som julepynt, men på den måde fik de jo kun lov at være fremme i en kort periode. Er der nogle af jer, der har nogle gode idéer til, hvad jeg kan gøre med dem?

8 kommentarer til “Gode idéer søges:)”

  1. Oh my! – hvor er de fede!

    De skal da i rammer – især dem med tulipanerne i forskellige farver. Kan lige se det for mig, i kvadratiske rammer og hængt op i en serie.

    Den på det første billede ville også være fedt i en ramme 🙂

    Kram på dig!

  2. Jeg har overført servietmotiver til stof- og smurt decupagelak over så det blev vandafvisende- der var engang en anvisning på de ti hendes verden- nu fungerer stoffet med det valgte motiv som kaffehætte :-)og som dele af nogle puder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.