Hvor fingerbøllet bor…

Jeg fandt i weekenden en gammel sætterkasse på et loppemarked. Og da jeg ligger inde med lidt for mange små tapetrester, måtte den naturligvis med hjem. Nu har mine fingerbøl fået et fint hjem:)

Og så til noget helt andet. Jeg har været heldig. Altså sådan rigtig heldig. Retro stoffer har fundet vej til mig. “Har du været på loppemarked?” vil nogle sikkert spørge. Andre “har du været i genbrugsen?” Næ nej, trommehvirvel mine damer og herrer …. jeg har været i …….. storskrald!!! Maria Månestråle er som nævnt tidligere flyttet tilbage til Nørrebro, hvor der øjensynligt vokser retro tekstiler i kælderens storskralderum. Slet ikke dårligt, siger jeg nok bare lige!

11 kommentarer til “Hvor fingerbøllet bor…”

 1. Heldige dig!! 🙂

  Og hvor er sættekassen fin. Jeg vil rigtig gerne lave en til Sigurd, men synes bare der skal så mange forskellige små stykker tapet til, at det lykkedes nok aldrig. For det bliver en dyr affære når man skal ud og købe så mange store stykker, for at få små. Man kan jo ikke bare købe i sættekasse str. 🙂

 2. Sættekassen er så smuk, så smuk – du må da være et tålmodigt menneske med alle de små rum:-)

  Hvad er det dog for mennesker der smider den slags stof ud? (sådan noget har min mor også gjort og jeg får det dårligt hver gang jeg tænker på det!).
  K.h.
  Christina

 3. Hej Elisabeth
  Super gode fund du har gjort dig 🙂 Der har du været heldig!

  Jeg er helt vild med din sættekasse! Kunne tænke mig en sådan en selv, og jeg ELSKER den i den fine naturfarve! 😀

  Smil fra Marthe

 4. Skøn, skøn sættekasse.

  Container-guf… I looooove it! Det er altså bare det bedste. Jeg kan stadig glæde mig over, da jeg for et år siden fandt 4sække med børnetøj der enten var fine, dyre mærker eller hjemmesyet og ikke EN eneste plet på noget af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.