iPunge….

Siden jeg syede tasken til Lauras ipad, har jeg haft lyst til at sy en lille en til min telefon. Men på det tidspunkt havde jeg jo lige syet en lille pung til den, så det fik lov at vente – til i lørdags. Nu hvor Libbie har lagt en fin diy ud, var der jo ingen undskyldning. Så jeg fik lavet en lille, ny pung, som ikke fylder så meget som den gamle. Og mere vil som regel have mere og veninderne råbte højt, så der gik masseproduktion i den!

6 kommentarer til “iPunge….”

  1. Lækre sager – ærgerligt man ikke har iPhone mere. Tihi.
    Meeen på den anden side, så har jeg så lille en mobil nu, at den kan ligge i min pung 😉
    – men flotte, det er de, dine iPunge 😉

  2. Super fine Elisabeth, er glad for at du kunne bruge min DIY. Her produceres der også stadig 🙂 Jeg kan nu heller ikke undvære min(!)
    Sikke megen fin stof du har fundet i storskrald. OMG du er heldig!
    kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.