Betty Boop….

Min skønne veninde Laura er i gang med billeder til vores fertilitetsfundraising (Mads og Monopolet gav for et års tid siden os ‘lov til’ at starte en indsamling blandt familie og venner til hjælp til vores behandlinger) som afholdes om halvanden måneds tid.
Jeg har lige knipset nogle af hendes værker hertil, samt nogle af hendes egne. Jeg synes, at hun er SÅ SÅ dygtig!!

De tre sidste billeder er en del af en serie hun er i gang med – ‘Circus freaks’ – som bare bliver så fed!!!

Og så lige et ‘rigtig’ fertilitetsbillede – ret tragikomisk:)

Jeg er personligt kæmpe fan af Betty Boop og de tohovedet damer i mørkeblå kjole – hvilket kan du bedst lide?

7 kommentarer til “Betty Boop….”

 1. Yaiks! – hvor er de flotte!

  Er helt vild med 3+4. Hvor er hun fantastisk dygtig din veninde – wauw!

  Den sidste er faktisk også… ja, ret så tragikomisk, som du selv siger!

  God weekend til alle de to-benede og fire-benede.

 2. Fantastiske billeder – hun er virkelig dygtig. Det sidste billede er næsten mig for tiden. Er på sprøjten fordi jeg har meldt mig som æg-donor, så jeg kan hjælpe en kvinde med at få sit ønskebarn, nu hvor jeg selv har fået to mirakler.
  K.h.
  Christina

 3. Ih Christina, hvor gør det mig bare glad at høre!!! Der er simpelthen for få ægdonorer i dk og alt for lidt fokus på dét problem. Jeg følges med flere kvinder på Lfub, som er nødt til at rejse til Tjekkiet og betale over 30.000 for én enkelt behandling. Det er helt fantastisk, dét du gør, og der burde være flere kvinder af din kaliber!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.