Undskyld!!!

– at jeg lige for tiden disker op med et par stykker af “se-lige-hvor-heldig-jeg-er”-indlæggene! Det er jo ikke så længe siden at storskraldeguderne tilsmilede mig sidst, men nu er det altså, utroligt nok, sket igen…. I morges på vej til job cyklede jeg forbi en trailer fyldt med affald – og dette:

  “Haps!” sagde fru Fausing, som blev mødt af store, undrende øjne, da hun trak en cykel beklædt med sengetøj ind i toget!
En del af det ryger direkte til salg som hele betræk for at fylde den tomme fertilitetsfond. Og så er der selvfølgelig nogle, som hellere må blive boende her (de to meget gule, det brune med lilla og orange blomster og de blå pudebetræk). Men I må endelig sige til, hvis I vil have fingrene i noget, for sælger også gerne stykker af de betræk, jeg beholder.
Den smukke gule farve kommer bare slet ikke til sin ret her!!
Men mo ikke mit storskraldeheld så slutter her?! Glædelig mandag til jer alle:)

4 kommentarer til “Undskyld!!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.