Babytæppe-fabrikken

… det er mig! På det seneste har jeg fået syet en del babytæpper. Og nogle meget forskellige nogle af slagsen.

Første tæppe er et af de sjældne – hvilket vil sige, at det ikke var en bestilling. De fleste, der bestiller hos mig, vil gerne have klare farver, som blå, lyserøde, lilla, grøn mm. Men jeg ville gerne lave et tæppe i brune og orange nuancer, som jeg synes er så fede. Da det var færdigt, smed jeg det på den blå avis uden de store forhåbninger – 8 timer efter var det solgt!

Jeg valgte at quilte langs blomsterne – hold op, hvor tog det lang tid!!!
Jeg ved, at de fleste andre vælger slet ikke at quilte, men så synes jeg simpelthen bare, at pladevattet fedter rundt. Hvad er din erfaring??

Andet tæppe var en bestilling fra min mors kusine, som netop er blevet bonusbedste til den yndigste lille pige. Jeg fik lov at vælge stoffer.

Og sidst men ikke mindst – et tæppe til min gamle seminarie-kammerat, Lars. Hans kæreste, Maria, ville gerne have det ensfarvet, men jeg fik lov at klemme lidt sæler ind:)

Og jeg beklager den ringe billedkvalitet! Jeg arbejder på højtryk for at få Fyrstens dyre kamera til at gøre, som jeg vil ha’ – uden held! Så indtil videre hænger jeg på min iPhone….

Glædelig søndag alle sammen:)

14 kommentarer til “Babytæppe-fabrikken”

 1. De er så fine dine tæpper. Synes også man bliver nødt til at quilte det ellers suser det pladevat rundt….
  Hvad tager du for dine tæpper og hvor store er de??

  Kh Trine

 2. Sidder og nyder resultaterne af dine anstrengelser…der er sagt mange ord om dem…ord, jeg kun kan være enig i…men…er lige nødt til at klemme en kompliment ind i forhold til din "quilt-skidtet-sammen-langs blomsterne" – det hæver simpelt det æstetiske indtryk til karakteren 10 – uanfægtet, at det tager tid…så er det hele resultatet værd….den teknik må jeg nødvendigvis afprøve….hvis jeg er så heldig at vinde din give away:)

 3. Hej igen

  Tak for endnu flere søde "digte-roser". Håber og ønsker naturligvis stadig at vinde din fine give away…men selvom min mand lo og mente, at din mand havde ret….så er det nok lidt udenfor regelsættet.

  Bogen kostede 35 kr. og billigste forsendelsesmulighed er som b-post op til 1 kg. (40 kr.)

  Og så har jeg taget udgangspunkt i billede 3 under salgsfanen. Her er et billede fra din blog…(det er billedet af de to stykker med ens mønster, men med forskellig farve (blå/grøn)der er ret fine….På billede 1 er der et lyst lilla stykke med vintergækker, som også falder vældig meget i min smag….og små gule stykker kan man allerde drømme om….ovrrask mig:)

  Jeg vil gerne bede om stof efter dit valg.

  Håber du vil sende stykkerne til Marlene Mogensen, Elmevænget 3, 7500 Holstebro …. og mange tak for bytteriet….hvor skal jeg sende din bog hen?
  PS " 1i11e.1u11e@hotmail.com "

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.