“Ny” gang

Som nævnt i dette indlæg sker der for tiden lidt ommøbleringer i Palæ Pompøs. En af dem har fundet sted i gangen, hvor der tidligere stod et meget stort og en meget mørkt møbel. Egentlig ikke et møbel, som Fyrsten eller jeg kunne ha’ fundet på at investere i, men efter min mormors død stod det bare der helt alene, og jeg ved hvor glad, hun var for det…. Men minder bor ikke i møbler! Så nu ser gangen sådan ud:

Næste projekt er at få sat blå stofledninger på svigerfars lamper – en idé Fyrsten heldigvis er med på:) Og så er der alle de der småting, som aldrig er blevet færdigt efter badeværelset blev revet ned – gulvpaneler, lister, tapet osv. Åh hvem der bare havde en million og 100 timers fritid….

2 kommentarer til ““Ny” gang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.