Pakkepost!!!!:)

Der lå to skønne pakker og ventede derhjemme, da jeg kom fra job i dag!

De indeholdt dette:

Skønne hæklerier fra den sødeste Rikke. Hun har haft gang i hæklenålen for at bidrage til vores fertilitetsfundraising, som afholdes om 14 dage. Vi har på 18 mdr brugt et sekscifret beløb på fertilitetsbehandlinger og har ikke en krone tilbage. Så for at færdiggøre behandlingerne har vi indkaldt til fest, hvor folk kan købe diverse ting – bl.a. Rikkes hæklerier. Jeg er bestemt ikke glad for, at skulle ‘ud og tigge’, men jeg sluger gerne stoltheden for “mine børn”! Tusind, tusind tak, Rikke – du er en stjerne!!!!

Næste pakke var lækkerier fra Greenline, som skal bruges til dette projekt. Dejlig stor pære, porcelænsfatning og skøn skriggrøn stofledning! Der var nogle virkelig fede farver at vælge imellem og så til en ret så billig penge i sammenligning med andre steder. Klart en hjemmeside, der er et besøg værd!!! (Og ja, jeg er muligvis en smule forudindtaget – for der er muligvis nogle, som vil tænke “Hvis hun ikke har råd til fertilitetsbehandlinger, hvordan har hun så råd til lampe-lir?” Svaret er at min mors kusine er kæreste med Niels, som ejer Greenline. Og han havde fået strenge ordrer på ikke at kræve betaling for pakken. Tak, Charlotte og Niels:) Men derfor er Greenline stadig det billigste sted jeg har fundet!)

Så hvis du læser med, min søde Fyrste – så har jeg et projekt til dig og teenageren, når I kommer hjem:) – og 2 timer efter var lampen oppe at hænge. Med lysdæmper selvfølgelig! Søde, elskede kærestemand – du er bare den bedste!!!! (Billeder må I få en anden dag)

Rigtig glædelig weekend til jer alle. Jeg håber, den bliver fantastisk:)

16 kommentarer til “Pakkepost!!!!:)”

 1. Tak kan slet ikke gøre det, Rikke! Det er svært at forklare, men det er så ubeskriveligt ensomt at være ufrivilligt barnløs. Der er så meget tabu og emnet, og af årsager jeg ikke forstår, møder jeg tit undren og rynken på næsen over min åbenhed om vores situation. Dét at du går ind og aktivt tager del i den, giver os først og fremmest lidt flere penge til at kunne hjælpe til den næste behandling. Men vigtigst af alt giver det mig følelsen af ikke at være alene – og søde Rikke, det er bare så uendeligt meget værd!!!!

 2. Så dejlige pakker søde dig. Jeg skriver lige til dig i weekenden hvis jeg orker det. Er beordret sengeliggende hele weekenden. Historien får du lige på mail.
  Den du ved godt er færdig, og det gør mig kun glad at jeg kan hjælpe til fonden <3

 3. Kæreste Elisabeth,
  jeg bliver virkelig rørt over at læse dit indlæg! Jeg synes det er flot at du er så åben omkring det og jeg synes det er sørgeligt at det skal være så ensomt at være i den situation. Som du ved har vi selv været i fertilitetsbehandling, som endte lykkeligt, så et langt stykke hen af vejen, har jeg prøvet at være i dine sko og ved hvor sindssygt dyrt det er – håber I får samlet en masse penge inde.
  K.h.
  Christina
  P.s. Som jeg skrev tidligere var jeg jo ægdonor fornylig – det endte med at der var nok æg til tre kvinder – nu venter de på at teste:-)

 4. Pyha, der fik du også lige rørt mig – tårer i øjnene og gåsehud! Tænk en gang hvis du kan være grund til at bare én af de kvinder, får deres største ønske opfyldt!!!! For dælen Christina, der burde være flere af din slags i verden. Du har selvfølgelig også et andet syn på det efter selv at have været der. Jeg kommer uden tvivl også til at blive ægdonor, når først vi selv er blevet forældre.
  Vi håber på, at der kan komme lidt penge i baby-bøtten, så vi kan komme i gang med et forsøg i oktober. Jeg håber, vi kan få overtalt lægerne til at prøve med blastocyst dyrkning. Desværre er de ret optagede af min unge alder og glemmer nogle gange det faktum, at vi har 8 behandlinger bag os. Jeg må banke i bordet og få vores ønske igennem:)
  Og tak for dine søde ord – de varmer:)
  Knus

 5. Hej Elisabeth
  Sad og svælgede i stofpakker, du havde sendt mig. Da jeg så havde læst dette indlæg, falmede farverne på stoffet en anelse. Uha, det er ikke nemt både at skulle pumpes med hormoner, have et sexliv, der er med færre forsinkelser og aflysninger end DSB-s køreplan, vente, håbe og alt for ofte skuffes…….og så selv skulle betale uhyrlige summer. Gik lidt rundt om mig selv og gravede et par " funky fletbøjler" og en stak "forførende forklæder for frække fyre og frodige fruentimmer" frem fra gemmerne. Pakkede dem som sponsorgave…og gik i seng. Lørdag strejfede Jeres situation atter mine tanker. Kimen blev lagt til et kreaprojekt, der nu er færdiggjort. Det bliver afsendt som pakke uden omdeling i morgen. Og jeg håber det nå Jer tirsdag. Håber det kan bruges på jeres fertilitets-foundraising.

 6. For dælen altså! Man sku' tro jeg var på hormoner nu, for der kommer godt nok ofte tårer i øjnene og klump i halsen!!!
  Tusind tak, Marlene:) Hvor er det bare helt utrolig sødt af dig!
  Men du må ikke lade farverne falme – midt i alt det, der gør ondt, svigter og skuffer, skulle alt det fine gerne lyse endnu mere op. For nej, det er bestemt ikke altid særlig nemt, men sådan nogle som jer søde 'blogdamer', der uopfordret sender ting, skriver varme kommentarer og inspirerer mig i hverdagen, I gør det lidt lettere at bære:) Tak!!!!
  Knus

 7. Jamen kære du, har lige fundet din blog gennem Christina fordi hun viste nogle skønne halskæder, hun havde lavet til dig. Hvor rører det mig at læse dit indlæg, har ikke selv prøvet det du er igennem, men har en tæt kollega som har været hele møllen igennem- og det KAN lykkes. Så sent som igår sad vi på arbejdet og snakkede om det.Jeg føler med dig, og sender de bedste tanker om at det lykkes for jer. Jeg får helt lyst til at sende noget, I kan bruge til jeres indsamling- jeg finder på noget. Bedste tanker og knus Heidi

 8. Ja, hun er godt nok dygtig og sød hende Christina!!
  Tak for de søde ord:) Og ja, det kan jo lykkes. Fik besked i går fra et vennepar, der startede projekt baby op samtidig som os i 2009 – de har lige fået en lille pige:) Jeg håber sådan, at vi får lov at opleve det samme.
  Tusind tak, Heidi! Og hvis ikke du finder på noget, har vi altid brug for krydsede fingre;)
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.