Hvad et enkelt skab kan føre til….

Jeg fik jo for ikke så længe siden et nyt krea-skab. Og sådan et nyt møbel fører jo som regel lidt ommøblering med sig … eller meget! ER I KLAR???
Okay, skabet flyttede ind på kommodens plads, kommoden flyttede ud på den store kommodes plads i gangen, den store kommode blev sat til salg. Men nu hvor kommoden stod i gangen, passede den kæmpestore ramme (opslagstavle) pludselig ikke længere ind. Til salg med den, ud i gangen med den hvide reol fra spisestuen. Hvor den hvide reol stod flyttede tallerkenrækken fra krea-rummet ind. På dens gamle plads kom i stedet en bogkasse. Er I med? Godt, så kan vi sagtens vende tilbage til spisestuen. For her rykkede det blå skab fra den ene væg til den anden. Og den væg var skrå, derfor kunne vitrineskabet ikke stå åben på. Ind med den hvide kommode fra køkkenet, over i hjørnet, vitrineskabet ovenpå! Det efterlod jo en tom plads i køkkenet. Derud med den lille reol. DONE!!!

Sådan har jeg brugt de seneste 4 dage – udover det har jeg endelig lært at lave tittekanter, hvilket har resulteret i tre fine puder, og fået lavet et sleeve til en venindes iPad. Og nå ja, lampen er også færdig. Alt det må I få en anden dag.

Her følger i billeder første kapitel af ommøbleringen:

Det blå tæppe på nederste hylde er selvfølgelig til katte-dyrene:)

Før reolen fik sit nye hjem, boede der en kæmpe stor ramme:

Men er reol er ikke en opslagstavle! Hvor gør man så af alle sine øreringe og andre tossede ting?? Man graver noget blød masonit frem fra lageret, og så laver man opslagstavler i reolen!!

Stay tuned for de næste kapitler hvis I også vil se, hvad der er sket i køkkenet, krea-rummet og spisestuen:)

Og piger – af hjertet tak for de mange søde kommentarer til mit forrige indlæg. Det betyder mere, end I aner!!!

2 kommentarer til “Hvad et enkelt skab kan føre til….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.