Når blogland bare er drømmeland:)

Det startede med at Rikke tilbød at hækle lidt forskellige lækkerier til vores fertilitetsfundraising – det var jo bare så dejligt!! Rikke og jeg har kendt hinanden i ti år, og ikke bare sådan kendt – men kendt på den måde, hvor man har delt køleskab, toilet og syltede agurker (og sammen brugt hver morgen på at lure på ham den lækre vinduespudser, der havde forretning over for vores lejlighed – fnis!).
Så fik jeg en forespørgsel fra en bekendt på en hæklet elefant, og så dygtig er jeg bare slet ikke. Det ved jeg til gengæld, at Helle er. Derfor spurgte jeg hende, om det var noget, hun kunne lave. Helle svarede hurtigt tilbage, at sådan en ville hun gerne donere til vores projekt. Bare lige sådan, til lille mig, som hun slet ikke kender, og helt uden jeg havde spurgt. Da Rikkes hæklerier kom frem, måtte de naturligvis flashes på bloggen – og vupti så tilbød Marlene (1i11e1u11e) og Christina også at levere lopper og fiflerier! Jeg er fuldstændig overvældet, rørt, rundt på gulvet og kan slet ikke finde ord! Tusind tusind TUSIND tak piger!!!!

Marlenes pakke kom i dag og se lige her, hvad den indeholdt:

Tak Marlene, det er bare så utrolig sødt af dig!

Og er I nysgerrige efter, hvad Christina har kreeret, så tjek lige hendes indlæg i dag. SÅ fine ting!!!
Tingene kommer til salg til festen d. 6/10. De ting, der ikke bliver solgt, bliver sat til slag på bloggen.

6 kommentarer til “Når blogland bare er drømmeland:)”

  1. Man behøver jo heldigvis ikke kende folk for at hjælpe. Men alligevel "kender" vi jo hinanden lidt alligevel :o).
    Jeg får lavet lidt, og glæder mig til at sende en pakke din vej. ;o)
    Holder mig lige i helt ro ugen ud ;o). Men så kan pakken stadig nå at komme frem ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.