Kapitel 2 – køkkenet

Som lovet kommer her kapitel 2 i historien om den store omrokering (kapitel 1 kan I finde her).

I køkkenet er der kommet en ny lille reol, som jeg fandt i storskrald for nogle måneder siden. Den bliver rykket lidt frem og tilbage, forjeg  er ret meget i tvivl om, hvorvidt den skal stå direkte under skabet eller ej. I dag står den i hvert fald sådan her!!

Sodavandskasserne passer perfekt i højden og huser plastikposer og kartofler, rodfrugter mm. Og der er også lige plads til de fineste af mine retro forklæder.

Resten af køkkenet må I se en anden gang. Solen står lige ind, så det er svært at få et ordentligt billede, når rummet ikke er mere end 2 meter bredt.

God weekend derude:)

6 kommentarer til “Kapitel 2 – køkkenet”

  1. Hvor ser det hyggeligt ud, og det er sjovt at se hvordan vi alle indretter vores gamle køkkenskabe forskelligt, som mange bloggere efterhånden har i deres fine hjem 🙂

  2. Tak:) Og ja, det er ret sjovt at se, hvordan vi alle kan få en forholdsvis simpel ting til at fremstå med så forskellige udtryk:)
    Jeg er jo dybt misundelig på dit lækre køkken!! Har tit prøvet at være lidt mere 'konsekvent' i min indretning, det holder bare sjældent særlig længe. På det punkt afspejler min indretning virkelig min person – flippet, fjollet og skrupforvirret:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.