iPhone sleeves

Der skal masseproduceres iPhone sleeves til fertilitetsfundraisingen i næste weekend. Takket være Libbies DIY er det jo lige til at gå i gang med.

Jeg har fundet lidt forskellige stoffer og kantebånd frem, så sidder du lige om mangler et hjem til din telefon, må du endelig råbe højt (men det er nok nemmere og mere skånsomt for stemmebåndet at smide en kommentar!)

Vi havde møde i går med alle de skønne musikere, som (ganske frivilligt) stiller op til festen – det er bl.a. denne skønne kvinde, samt hendes mand og bonusdatter. Vi fik planlagt en masse for aftenen, og Fyrsten og jeg har nu travlt med at få de sidste ting til at gå op. Men alle var glade og fulde af gode idéer, og jeg er sikker på, at det bliver et brag af en fest!!! Skulle du ha’ lyst til at kigge forbi til en dans og et tår et eller andet, så sig bare til:)

God søndag til jer derude bag skærmene:)

6 kommentarer til “iPhone sleeves”

  1. Den øverst i bunken i venstre side på øverste billede.- (noget lilla, gul, hvid og turkis??? – den vil jeg gerne byde ind på – du sender bare prisen, så klarer vi det – (vi skal jo have gang i salget..)
    Jeg er også ved at have noget klar til dig – det bliver sendt senest torsdag, og så håber jeg i får en rigtig god fest.. (med en masser af købelystne mennesker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.