10 kommentarer til “Jeg håber virkelig”

  1. Ca 70 tror jeg, så det er jo ret pænt! Og jeg vil gætte på at tre fjerdedele er ølejr-folk. Lige meget hvad, bliver der et efterårsforsøg, for vi skulle gerne ku' komme i gang om et par dage (min cyklus er super nøjagtig). Grundet tidspresset i fht adoption kan vi ikke springe én til cyklus over. Så på den igen, og kommer der ikke helt nok penge ind, må vi lægge hovederne i blød eller kunne aftale noget med klinikken.
    Knus:)

  2. Måske kan du lave en aftale med HUMAC om, at du kan udstille nogle iPhones, der passer i størrelsen. F.eks. kunne 10 % af beløbet så gå til jeres fantastiske indsamling som jeg stadig er ked af ikke at kunne deltage i fysisk 🙁

  3. Hvor er de smukke!!! Det giver en skøn kontrast med de fine prikkede kantebånd. Jeg ønsker mig virkelig sådan noget fint retrostof 🙂
    Kram Anne/Mannemor.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.