Åh Anna….

Anna er bonusdatter til min veninde, Ditte, og så har Fyrsten boet sammen med Anna og hendes familie i mange år (som jeg tidligere har skrevet lidt om her). Både Anna og hendes søster, Sofia, er vanvittigt musikalske. Det samme er deres kusiner og stort set alle andre i den familie. 
Anna skriver sine egne numre og gav en lille koncert for os i lørdags. Hun har givet mig lov til at dele et nummer med jer. Og det er jeg så glad for!! For lige præcis dette nummer, synes jeg bare er så smukt, at det ville være en synd at holde det for mig selv.
Så lyt og nyd!!! Og får du lyst til at lytte mere til Anna, så deltager hun i Spil Dansk-dagen og kan opleves i Gribskov Kultursal d. 25/10.
Enjoy:)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rzwOmPtu61c?version=3]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.