Kærligheden breder sig…..

Se bare! Den søde lille lollandske kanin, som jeg har fået af den dejligste søster Lystig, har fået en ven. En jysk ven, som er flyttet ind i Palæ Pompøs. Han er lidt genert og siger ikke så meget endnu, men han vidner om stor medmenneskelig kærlighed.
For ikke længe siden var jeg ramt af stor fertilitetsforvirring. Jeg var fyldt op af følelsen af, at vores baby-projekt fyldte for meget både i vores hverdag, men også i hele min identitet. 
Jeg vendte mine tanker med jer, som heldigvis følte, at I så lige så meget til den farverige og fjollede Fru Fausing som til den fertilitetsforvirrede. 
I forbindelse med det indlæg skrev Marlene, at jeg – bare fordi! – måtte vælge en ting fra hendes annoncer på dba.
Tal lige om at slippe et barn løs i en slikbutik!!! Marlene har over 1000 annoncer KUN med retro-guf! Det var edderbroderme svært at vælge. Jeg sendte derfor Marlene min top 5 (som var startet med at være en top 20) og bad hende vælge.
I dag kom pakken og WOW!

(Den skarpe læser kan nok få øje på, at Marlene ikke har nøjes med at vælge én ting!)
Allermest wow fordi Marlene har en tanke og forklaring til hver eneste ting, jeg har fået. Og fordi hun er trådt lige ind i mit hjerte med sine store jyske træsko ved at have haft både Fyrsten og mine tre nevøer i tankerne, da hun samlede pakken.
Der er både glaskugler og pudebetræk at lege med, når nevøerne kommer næste gang. Så skal der være pudekamp:) Og de elsker pudekamp, især mod deres moster. Sidst de var her, var der kombineret pude- og dynekamp i dobbeltsengen. Jess var ødelagt af grin, da han hørte Alexander råbe: “Kom Bastian, vi bedækker moster!!”
Den lille bitte sækkestol er et gavekort – et gavekort så jeg kan få en sækkestol, når vi en skønne dag (skøn, fantastisk, vidunderlig, mirakuløs!) får vores eget barn.
Så jeg har lige tudet en del – og jeg er ikke en gang på hormoner!!
Marlene – tak for dig! Det kan godt være lolland skaber skønne drengebørn, men det er godt nok nogle fantastiske kvinder der produceres i det jyske!

6 kommentarer til “Kærligheden breder sig…..”

  1. Hold nu helt ferie. stort tillykke med den super dejlige pakke. er grøn af misundelse. griner.
    og troede altså at du på forhånd vidste at de jyske kvinder er fantastiske 😉
    Men altså, sådan er vi bare herovre, selvom så mange andre siger noget andet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.