Ryd op i dit liv

…. start i dit krearum! 
Og sådan er de seneste dage gået – med oprydning. Jeg har foræret en masse ting væk over facebook og brugte dagen i går på at gøre klar i udestuen, så der kan holdes loppemarked i morgen.
Mit krearum (altså det originale krea-rum, må hellere huske at det andet jo rent faktisk er en spisetue!) har på det seneste fungeret som opbevaring for loppeting, tasker og ting og sager der bare lige er røget ud af hånden i forbifarten. Stakkels oversete krea-rum! 
Men nu er det, i hvert fald for en stund, nogenlunde ryddeligt!

Og ja, jeg farvekoordinerer mine bøger – jeg er jo mærkelig!!!
God lørdag alle sammen:)

10 kommentarer til “Ryd op i dit liv”

  1. Hmmm…:) Jeg har jo faktisk to! Symaskine, overlocker, strygebræt, tråd mm bor i spisestuen. Og hvis du spørger Fyrsten, vil han uden tvivl sige, at der er krea-gøgl i alle husets rum. Jeg har forsøgt at forklare ham, at det er aktivt rod og har stor betydning for min kreative proces:)Det er sgu ikke altid, han køber den!
    Knus

  2. Det giver så meget ro og plads til langsommere åndedrag! Samtidig skaber det fornyet glæde ved de ting, jeg beholder. De ting, hvis skønhed er blevet mast i dyngerne. Og så er det jo fantastisk, at folk kan komme forbi og hente ting, som de vil sætte pris på. Og så får jeg smil – det kan man ALDRIG få nok af!
    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.