En helt almindelig engelsk familie … eller??!!

Til min fødselsdag fik jeg denne tavle af min veninde Laura. Det er en art anskuelsestavle brugt til engelskundervisning sikkert tilbage i 50’erne.
Jeg formoder, at man med udgangspunkt i tavlen, kunne tale om familielivet, den helt almindelige engelske familie. Hvordan mor laver mad og dækker bord, bedstemor syr, lillesøster leger med dukke, mens far og drengene naturligvis laver praktiske ting i hjemmet. Ja, det kan man nok tale om….

MEN er man lidt mere kritisk beskuer a la Fru Fausing, kan man også tale om andre ting…..
Så som:
– hvorfor der kun er to tandbørster på badeværelset, når der bor seks mennesker??
– hvorfor er den eneste synlige titel på bogreolen “Crime”??
og
– var det i datidens engelske familier naturligt og forsvarligt at lade lillebror
kravle rundt mellem værktøj, søm og lim, der uden tvivl er yderst sundhedsskadeligt??
Er dette i virkeligheden en helt almindelig engelsk familie?? I think not!!

6 kommentarer til “En helt almindelig engelsk familie … eller??!!”

  1. Kære Elisabeth
    Hvor dejligt at der igen er liv på din blog. Jeg har en formodning om, at du har haft en fortravlet opstartsuge på arbejde….det er i hvertfald sådan ugen har været hos mig…og midt i det hele kom din fantastiske hilsen.alt for meget mødefri i forhold til tid med det primære – nemlig ungerne…sådan en dag lå din hilsen i postkassen. Tusinde tak…som min gammelkloge datter på tolv konstaterede."i har da travlt med at rygklapper hinanden…" og skulle hun have ret, er jeg da fløjtede ligeglad. Hvor varmede din fine hilsen…og kors hvor faldt det på et tørt sted….så dejligt med dejligt på-og smil, der afslører en ret stor gang tandkød.

  2. Ja, det var som altid efter en ferie hårdt og travlt at starte op igen. Og som hos dig har jeg et hav af møder for tiden – super spændende og lærerigt, men også lidt hårdt.
    Dejligt at min hilsen fandt dig på den helt rigtige dag:) Og ja, din kloge datter har da helt sikkert ret, men hvis du spørger mig, så er der altså også alt for lidt rygklapperi i verden! Og når sådan en som dig gør noget så sødt og betænksomt for en (forholdsvis) fremmed, ja så skal der altså ikke holdes igen!
    Jeg forudser, at her bliver lidt stille de næste uger. Jeg håber det ikke, men erfaringerne siger noget andet. Vi er startet behandling, og så ryger jeg helt ufrivilligt ind i min egen lille bobbel. Men hey, vi er glade og det er godt – 13 mm slimhinde siger jeg dig, Fru Fausings rekord;)Det er en helt særlig følelse, når en fremmed mand står med en dildoskanner oppe i én og siger, at man ser fantastsisk ud!!;)
    Knus til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.