En dejlig juletradition

Min dejlige farmor sender mig hver jul et stykke pynt
fra Rosendahls serie ‘Karen Blixens jul’.
Jeg glæder mig hver december til at pakken kommer. Jeg synes, at pynten
er så fin, men mest af alt elsker jeg tanken fra min farmor:)
Denne gang kom dette lille lucia-optog. 
Jeg synes, det er så sødt, og jeg er vild med, at det er et stykke ‘stå-pynt’
fremfor ‘hænge-pynt’. Det er flyttet ind i den lille vindueskarm i køkkenet.
Her er stykkerne fra 2009, ’10 og ’11.

10 kommentarer til “En dejlig juletradition”

 1. Hvor er det hyggeligt at du får sådan en gave hvert år fra din farmor 🙂

  Jeg er helt vild med misteltenen – den er godt nok fin – og kan jo passende hænge og invitere til kys 😉

  Kh. Mirjam

 2. Sikke en sød farmor 🙂 Min kæreste har heldigvis også en dejlig en af slagsen som også hvert år beriger os med Karen Blixen pynt. I år fik vi en krans og sidste år et hjerte. Derudover forærer min svigermor os hvert år et stykke Georg Jensen pynt. Som regel en lyseholder til træet eller julekugler, så vi har efterhånden en rigtig fin samling. Skønt at kunne omgive sig med så smukke ting, og nu er jeg da helt forelsket i ståpynten du har fået, den er rigtig fin og anderledes.

 3. Så er I jo lige så heldige som jeg:) Det er egentlig ikke noget pynt, jeg selv ville ha' købt. Men jeg elsker det, fordi det kommer fra min farmor. Og så elsker jeg tanken om en dag at kunne give det videre til mit eget barn og sige, at det kommer fra oldemor:) Ja, lige stå-pynten her udskiller sig lidt fra mængden!
  Knus:)

 4. Virkelig flot, men er egentlig mere interesseret i de fine glas/potter di har i baggrunden. Hvordan har du lavet dem? De er skønne 🙂
  Hilsen Louise (som tilfældigt faldt over din blog i dag, men som helt sikkert kommer forbi igen ;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.