Jeg fejler …..

….. absolut ingenting!!
Som følge af vores nuværende situation (altså den der, hvor man har været gennem 9 (!!!)
fertilitetsbehandlinger uden held) tog vi en snak med lægen på den privatklinik, 
hvor vi har været i behandling i de seneste 5 forsøg. 
Han havde kørt os gennem sin lommeregner. Sådan en der siger ‘hvad fejler de, hvor gamle
er de, hvor længe har de prøvet, og hvor stor er chancen så for,
at de nogensinde opnår en graviditet’.
Jeg var ved at dø. Jeg tænkte “nu siger han 2,7%!” 
Og ved I, hvad manden så sagde??? 80% fandme!! 
Og skal man så grine eller græde? 9 forsøg og så har vi stadig 80% chance.
Og hvorfor er det så ikke lykkedes. Lægen mente, at der var tre muligheder:
1) enten fejler jeg noget, som ikke blev opdaget i de første prøver tilbage i 2010
2) at vi rent genetisk er et skidt match, ham den skønne Fyrste og jeg. At vi godt kan få børn
bare ikke med hinanden
3) at vi er pisse uheldig (nå, det mener du??)
Mulighed nr. 1 kan elimineres ved hjælp af lidt blod (læs: 9 glas), så jeg blev tappet.
Svaret kom i går – Fru Fausing fejler absolut ingenting! Nada, nichts, not a f…… shit! 
Og så er vi tilbage til det der med, om man skal grine eller græde???
For havde jeg nu fejlet noget, så havde vi da haft en forklaring, noget at forholde os til. 
På den anden side, så sætter det en tyk, fed streg under, at vi godt KAN få børn. 
Lige i dag synes jeg altså, at det hele er lidt tosset og uoverskueligt….

34 kommentarer til “Jeg fejler …..”

 1. Iiiiiiih søde. Så fejler du jo lige så meget som MIG. 🙂

  Men alt i alt er det jo dejligt at du INTET fejler søde. Så er der jo andre måder man kan få hjælp på, men det ved du jo aaaalt om.
  Vi kan godt lege lidt sammen i 2013, jeg er SÅ klar, efter et møde med min klinik ( Den ene gyn der er der og ALLE hans 4 ansatte 🙂 )

  Knusekrammer er fluks sendt din vej <3

 2. …Men da heller ikke godt, hvis du og fyrsten er som olie og vand – for at blive i væsketermer. :s

  Det er vel at holde hovedet højt og håbe. Så har I også en god undskyldning for at tilbringe tid under dynerne… ja, jeg mener SELVFØLGELIG fordi det er koldt udenfor!
  Jeg krydser fingre for et lille julemirakel. 🙂

 3. Kære Efau… Var lige forbi din side. Fandt et stykke papir med din adresse på, den må jeg have haft liggende lææænge. Ved slet ikke om jeg kan sende en hilsen via dette medie, da jeg ikke selv er blogger. Men nu prøver jeg…
  Du ved, at jeg ved, at du og jeg godt ved, at vi begge ved, at det vi ved omkring behandling, er surt at vide.. Hold derfor godt fast i de procenter du lige har fået…!!! Var det Svend? Havde jo selv en samtale med ham for nogle måneder siden, og udfaldet var jo temmelig nedslående… Men alt det ved du sikkert fra det andet medie, som du og jeg godt ved hvad er for et medie.
  Jeg HÅBER det bedste for os begge to..
  Kærligste hilsen fra Mia Batskie..

 4. Nå.. Jeg har åbenbart en blogside, det var jeg slet ikke klar over 🙂 Ville på et tidspunkt lave en blog omkring befrielse af Suttetræet, og oprettede teksten, men jeg vidste faktisk ikke, at jeg havde lavet en blog.
  Sorry hvis jeg støder nogen, det er slet ikke min mening at komme med egne politiske synspunkter om noget som helst på Elisabeths side..
  Undskyld E, det skal altså ikke ske igen…Min mening var den bedste, at sende dig en varm tanke…
  Knus Mia

 5. Tal lige om at blive rundforvirret, på en høj hellig tirsdag!
  De 80% må være en dejlig overraskelse, når du selv troede du var under en håndfuld – så på den måde må det være en god ting. Jeg kan dog godt følge dig i evt. frustrationer der må være – for hvorfor "virker" det så ikke?

  Jeg vil håbe på og ønske at der sker et julemirakel i Palæet, eller nytårs, eller forårs eller sommer eller…

 6. Ja jeg giver Junette ret, I må da snart være meget rundtosset derhjemme hos dig og Fyrsten i Palæ Pompøs!
  Håber I snart finder hoved og hale i det hele, og at I bare VIRKELIG har været uheldige.. For 80% det er da ret flot!

 7. Det er lidt bittert, hvis det er problemet, men den er forholdsvis nem at sluge. For så kan vi jo sagtens blive forældre alligevel.
  Hæ hæ – ja, det er da pisse koldt!!
  Og hey, kan du ikke lige smide din adresse til mig i en mail (efausing@hotmail.com)? Har noget i ærmet (ej, faktisk i den blå fjellräv).
  Tak for de krydsede fingre:)

 8. Mia!!!! Hvor hyggeligt:):) Ja, det var Svend. Og jeg havde din samtale i tankerne, da vi gik derind – derfor de 2,7%. Men 80% er jo fantastisk højt, og de er jo også meget glade for min alder. Føler mig sgu bare lidt taget ved næsen af moder natur, når chancen er så stor, og resultat så larmende fraværende.
  Er du hjemme igen? Og er du i gang igen?
  Lurede lige at Bertil endelig er gravid, det er da vidunderligt. I to er på mærkelig vis blevet mine 'fertilitetsforbilleder'.
  Knus til dig:)

 9. Nikoline for dælen – jeg skylder da dig en pakke!! Det havde jeg fuldstændig glemt, indtil jeg så dit navn her. Er det okay jeg mailer dig i morgen??
  Ja, det ville nu være helt fantastisk!! Desværre siger de kloge hoveder, at vores chance for en naturlig graviditet ikke regnes i procenter, men promiller – så det skulle være helt utroligt, hvis det nogensinde skete.
  Knus:)

 10. Det var det uden tvivl. Min største frygt i forhold til min forventning om det lave tal, var egentlig alt det praktisk. For hvis de mente, at chancen var for lav, ville de højst sandsynligt ikke behandle os mere. Og så var vi i forvejen enige om at skifte klinik, hvilket jeg helst ikke vil.
  JA!! Et mirakel til os, tak:)
  Knus til dig:)

 11. Hmmm….. Jubiii eller øv, eller noget andet!! Kan godt se hvad du mener med at græde eller grine. Så må I næsten hører under kategorien uforklarligt ufrivilligt barnløse. Har Fyrsten normale "soldater"? Har I fået ICSI-behandlinger? (Ja, du behøver naturligvis ikke svare på mine nysgerrig spørgsmål)! Tanker fra Christina

 12. Åh, kæmpe forvirring. Sikken rutchebanetur du er på her i livets rutchebane…. som altid så krydser jeg mine fingre for jer, jeg ved, hvor meget I ønsker jer det her. Karma, karma, karme til jer. Knus Heidi

 13. Jeg syntes simpelthen det er nogle fantastiske kommentarer du smider her, hvis jeg mangler et smil i hverdagen smutter jeg forbi din blog, Du kan sige tingene som de er, også selvom det hele bare er noget forbandet p,…- det skal nok lykkedes for jer – det skal det bare, alt andet er da uretfærdigt. Fyrstens soldater må have lidt pep, og dine æg skal lære ikke at løbe forskrækket rundt,,, (hmm mærkelige billeder i mit hoved der…) Ville sgu ønske jeg kunne sende dig et glas æg, som springer på enhver lignende sædcelle –

 14. Kære Elisabeth
  Det er skønt og skræmmende – situationen I kan kalde Jeres virkelighed er så dobbelt. På den ene side, på den anden side….det er kontrasternes og modsætningernes verden, – I Palæ Pompøs.
  Ønsker Jer det bedste.
  De godeste tanker til Jer fra Marlene

 15. Hov hov hov vent lige på mig var. Starter da bare med et møde med min klinik i næste uge, selvom det for dem ikke er nødvendigt. Men godt at jeg bestemmer 😉

 16. Åh kan så meget følge dig og næsten mærke den knude man har i maven over det 🙁 har været det samme igennem selv, og det er bare pisse hårdt -punktum!! uvisheden i forhold til om og hvornår 🙁 og frygten… og misundelsen over andre der bare kan gå ind i soveværelset og hygge en aften eller lave en "upser" og så bum så er den der bare..

  sender dig de bedste kærlige tanker og ikke at det som sådan er nogen trøst at få at vide, men helt ærligt, du skal virkelig være glad (er nok ikke det rigtige ord lige nu?) for at i er to om det, to til at være ked af det og bearbejde "nederlagene" for det er ikke sjovt at stå med alene skal jeg hilse og sige …

  Håber virkelig det lykkes SNART!
  Tanker fra Meena

 17. Tusind tak, Meena:) Det er modbydeligt!! Og ingen tvivl om, at jeg er dybt taknemmelig over, at vi er to om det. Allermest fordi jeg kan mærke, at det gør os stærkere sammen. Men det er nu heller ikke altid let at være to, selvom jeg også sagtens kan forstå, hvor hårdt det må være at stå i det alene. Det er ikke nemt, fordi der oveni sorgen også kommer en skyldfølelse. Selvom jeg ofte fortæller Fyrsten, at jeg aldrig ville vælge anderledes, at havde jeg vidst hvordan vores liv ville blive, havde han stadig været mit valg. Og endda det bedste jeg nogensinde har truffet. Men selvfølgelig har det også fyldt for ham, at han ikke kan give mig det, jeg ønsker mest. Og for mig er hver negativ test svær nok uden også at skulle give den videre til ham, føle at min krop endnu en gang har svigtet. Og så er der det med at dele sorgen. Det er bare svært! For det er oftest mig, der ligger grædende på gulvet, og Fyrsten der må samle op og stå på mål for al min vrede og frustration. Men jo, jeg forstår dig, Meena, og selvom jeg synes, det kan være svært at være to på mange måder, ville jeg aldrig bytte. Synes det er så sejt, at du har gjort det alene! Og det give mig trøst at 'kende' og de andre kvinder herinde, som har stået i det samme.
  Knus til dig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.