Juleshopping

Man må sikkert ikke sige det, men jeg er en rebel, so here goes:
JEG HADER JULESHOPPING!!!
Så er katten ude af sækken. Døm mig bare, jeg står ved det!
Men hvorfor bliver jeg ikke klogere, for jeg hadede det jo også sidste år.
Og for alles skyld, ikke mindst min egen, burde jeg købe julegaverne i august. 

Folk på juleshopping er skubbende, ubehøvlede og så lugter de!
Ja, du hørte rigtigt – de lugter! Svedige og klamme kaster de sig ind over borde 
for at få fat i parfumer, trøjer og cd’er, som de også ville få fat i,
hvis de bare stod helt stille og usvedige og ventede på, at det blev deres tur. 
Men det gør de ikke. De skubber! De skubber til Fru Fausing, som står helt stille med bankende
hjerte og får ubehagelige flashbacks til Skunk Anansie på Roskilde festival i 1999. 
Her er der bare ingen store, rare mænd til at samle én op. 
Og når de skubber, rammer de lige der, hvor det gør allermest ondt. 
Jeg har nemlig fået en helt særlig gave af nissen – helvedesild!
Men selvfølgelig, nu har jeg jo hormon-fri måned, man skulle nødig gå hen og blive magelig.
Jeg hader juleshopping og helvedesild!!
MEN det der med at finde lyset i mørket, ikk…. Lyset er i mit tilfælde Søstrene Grene.
For når nu man er i helvede i form af Frederiksberg centret med sit ubehagelige humør
og sit helvedesild, ja så skinner søstrene bare lidt klarere end ellers.
Så nu er krea-depotet fyldt op med godter:)

Se, det er shopping, som jeg forstår mig på!!

17 kommentarer til “Juleshopping”

 1. Frederiksberg Centeret.. STINKER! Jeg er helt enig med dig i din beskrivelse. Det er frygteligt. Jeg ved ikke hvad det er for en desperation der rammer folk i denne "søde" juletid. Den føles knap så sød, med blå mærker over det hele, fordi bare det købe et bundt klementiner er et spørgmål om liv og død.
  Helvedsild.. Gør ondt som ind i H………..

 2. Jeg kan godt følge dig. Normalt hader jeg ikke juleshopping, men måske kommer jeg til det i år, for jeg har nemlig ikke tiden til at købe gaver i år. Jeg tror jeg prøver net-juleshopping. Søstrene Grene er altid et lys. Love this store 🙂
  Smil fra Christina

 3. Ha ha, Elisabeth- jeg grinte sådan da jeg læste dit indlæg. Ikke at jeg ikke tager dig alvorligt; men hvor er du god til at beskrive. Jeg tager chancen som jeg plejer at gøre og venter med at købe noget til formiddagen et par dage før jul; dér plejer der at være rimelig stille i butikkerne, når jeg kommer:-) Knus Heidi

 4. HI….jeg må være din jyske pendant…..og det eneste sjove sted at shoppe udover Tiger/Greenes og tilsvarende hobbysteder er i genbrugsbutikker…..her er der mulighed for at få de mest herlige skatte med sig hjem. Og her hverken lugter eller rager folk til sig (med mindre de har nakket en ting, der retteligt burde med mig hjem):)
  Hos os er problemet løst…jeg modtager ønskesedler fra revl og krat 1.12. Alle skriver hvad de ønsker sig + hvor på nettet det kan købes. Jeg samler ønsker og laver lister og organiserer og strukturerer og kontrollerer (og det synes jeg er sjovt). Og så bestiller jeg alt på net (næsten da) og så er der nye pakker ved min dør nærmest hver dag i den følgende tid….og jeg bliver superven med posten (for jeg lægger lidt ud til hende hver dag – og det synes jeg er sjovt) og kun dankortet lider under min måde at gøre det på.
  En enkelt dag i december shoppeturer jeg med min tolvårige….og vi skal! IKKE købe noget, så vi går og griner i skægget over alle de opkørte julehandlende vi ser:)
  Så mht. julegaver er det en hurtle, der er fjernet….selve juleaftens bespisning har jeg dog mere stress over. Men der er heldigvis endelig længe til d. 24.
  God julegave-købe-lyst til dig:) og knus fra udkantsdanmark – Marlene

 5. Det lyder da, som en virkelig god måde at gøre det på! Det eneste er bare, at selvom jeg hader at shoppe, så elsker jeg at give ting som er personligt udvalgt. Og for det skal man bare næsten ud og se og røre ved ting. Bare man kunne gøre det i fred og ro!! Til gengæld lyder den der shoppe-fri shoppingtur til at være lige noget for mig. Så kan man bare sidde der og more sig over alle de lugtende hystader:)
  Knus til dig, Marlene:)

 6. Jeg er heller ikke den stor juleshopping-fan, så klare det meste på nettet – og helst inden december. Så kan jeg med ro i sindet bevæge mig ind i årets hyggeligste måned (:

  – Kit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.