Jeg er her stadig….

…. jeg har bare været syg. Som i virkelig syg! Mande-influenza!!
4 dage i sidste uge blev tilbragt under dynen og jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde
har været så syg før. Jeg er faktisk stadig ikke ovenpå, selvom det er
8 dage siden det startede. Feberen er væk, men jeg er konstant svimmel og utilpas.
Det er bare godt gammeldags belastende!!! 
Men man aflyser jo ikke julen, vel?! Så det blev til to dage på Lolland. 
I skal da lige ha’ et billede af juletræet og lidt gaver:

//Juletræet med sin pynt//Skønt retro vattæppe//Lækker taske//Krea-bog//Køkkenting til Fru Fausing og Fyrsten fra teenageren//Masser af retro sengetøj//Portræt af min smukkeste lillesøster//
Jeg håber, I nyder juledagene:)

4 kommentarer til “Jeg er her stadig….”

  1. Først og fremmest glædelig jul – din stakkel at du har været så syg. her tog vi også en hel uge med influenza og jeg synes faktisk først at energien vendte tilbage i sidste uge. Håber du snart er på toppen igen. Virkelig lækre gaver du har fået.
    K.h.
    Christina

  2. Glædelig bag jul søde. håber du er blevet helt frisk nu. Og øv at jeg først ser nu at du har fået Homemade. overvejede i dag at få min boghandel til at bestille den hjem, men når jeg slet ikke ved hvad der findes i den, så tror jeg det er et skidt træk.
    Er der nogle gode opskrifter – hækle ogmåske noget sy til jeg der er helt ny – så skriv lige til mig. ;).
    er bange for at blive skuffet og min boghandel har sjælden de bøger hjemme som jeg gider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.