Hundelorte og vatpikke….

En mand i midten af 60’erne er ude for at lufte sin hund.
Den får lyst til at skide – det kan jo ske.
Den får lyst til at skide foran Palæet – det kan jo også ske.
Hvad jeg dog ikke var forberedt på var, 
at den nydelige, ældre herre ville se sig omkring og derefter gå videre
– UDEN at medbringe lorten! 
Fru Fausing så ham.
Hun så, at han så lorten.
Hun så, at han, velvidende om sin ugerning, 
lige så stille tullede videre i sine pressefoldede bukser.
Og hvad gjorde Fru Fausing så?
Hun smilede og sagde ‘God weekend’.
Fru Fausing, din vatpik!!!

14 kommentarer til “Hundelorte og vatpikke….”

 1. Åhhhh det er bare SÅ belastende, at hundeejere ikke kan samle deres hundelorte op!!!!
  Vi har også et helt hundelorte junkyard ude foran vores hæk og om sommeren lugter det forfærdeligt – åbenbart skal alle hunde skide lige ude foran VORES hæk!
  Det værste er når man sidder indendørs og kigger på folk der står og venter på at hunden er færdig hvorefter de kigger sig omkring om nogen mon ser dem og så bare går videre… Det er bare IKKE okay!
  Hvis man vil have hund så må man fandme også samle deres lorte op! Synes det skulle give en bøde på 500 kr hvis man ikke selv kan finde ud af at rydde sin hunds lort af vejen!

  Men men.. endnu værre er når man ser poser med lort ligge i vejkanten – HVORFOR?! "Nå jeg må hellere samle op.. stadig ingen skraldespand.. Nå jeg smider den sku bare her" AD siger jeg bare!

 2. Det er SÅ klamt, men hav en pose klar næste gang. For hvis du er så modig at du får spurgt om der ikke skal samles op, så kan jeg love dig for han er løbet tør for poser! Og så er det bare skide skægt at have en ekstra at give af, siger hende som har spurgt mange efterhånden.
  Jeg synes det er så klamt at folk ikke samler op. En ting er at folk ikke samler op i rabatten ved markveje, det kan jeg godt se igennem fingre med. Men på stier, fortove og andres forhaver det er simpelthen for klamt og det stinker!
  Jeg synes faktisk at folk med store hunde er bedre til at samle op, jeg oplever til det er dem med de små hunde som er sådan lidt 'nåh pyt, det er jo ikke en kæmpe kage'.. Men det er sgu da klamt alligevel – det er stadig lort!

 3. Uh, jeg synes, at den der med bødestraf er god!!! Det er nemlig bare så pisse belastende!
  Det er dog mindst lige så belastende, at jeg ikke har nosser nok til at kræve min ret – min ret til et lorte frit fortov. Og at jeg ikke tænker tanken så langt, at hvis han ikke selv samler den op, ja så skal jeg! BURDE.HAVE.SAGT.NOGET!!!

  Og den der med at dumpe posen med lort i folks hæk?? Det er et helt indlæg for sig selv værd, for hold op hvor er det tamkeløst!

 4. Ej, siger folk virkelig det?? Hvis vi er løbet tør for høm-høm poser herhjemme, tager vi da en affaldspose med! Hvor svært kan det være??

  Vi (læs: Fyrsten) er super gode til at samle lorte op fra vores store hund. Ham her havde faktisk en lille, bitte tæppetisser – måske har du fat i noget der?! Men ja – lort er sgu da lort!

 5. Min mormors nabo var træt af at folk lod hundelorte ligge i hendes hæk og hun gjorde følgende: satte to-tre høm-hømposer i hækken og en plastikskraldespand ved haveindgangen hvorpå der sad en seddel med 'lån gerne poser og smid lorten heri'. Efter en måneds tid lå der ikke flere lorte i hækken og det var kun meget få gange folk havde benyttet sig af hendes tilbud! 🙂 Sådan kan det også gøres!!

 6. Hvor træls, Der er ikke noget værre end at træde rundt i sådan en sag…

  Her hvor jeg bor, er der en vej jeg jævnligt går på med dagplejebørnene, som er overstrøet med hundelorte – Suk, det er irriterende at gå slalom imellem dem… Specielt når jeg har den store vogn med, og de små purke til at holde ved på siden af den

 7. Hahahaha – sådan en gammel skovl! Men ja – hvorfor siger man egentlig ikke noget??? (jeg gør det heller ikke). Engang satte jeg dog en gammel mand på plads….ikke på grund af en hundelort, men lige efter vi flyttede ind i vores hus, så jeg pludselig at bagboen (en ældre herre) stod og kastede haveaffald ind over vores hæk (han var i gang med at klippe den fælles hæk) og nej, det var ikke bare det der naturligt faldt ned da han klippede – han stod og kastede det flere meter ind på græsplænen. Der løb jeg nærmest ud og talte meget højt da jeg bad ham om at lade være med at kaste haveaffaldet ind til os. Manden blev så fornærmet at hækken ikke blev klippet færdig det år! Nogle gange undrer man sig over folks tankegang.
  K.h.
  Christina

 8. Det er klamt! og ulækkert! og det lugter! – men det skal gøres. Selv mig, der ikke er hundeejer samler op. Altså når jeg passer hund. Er ikke sådan en der bare går og samler op efter andre, det ville også være mærkeligt. Ha ha.

  Enten så skal du være rigtig kreativ og lave et fint lamineret skilt med denne tekst: (Tyvstjålet fra google)

  Du skal bare vide
  at hvis din hund skal skide
  her i denne gade
  så blir der ballade
  har du ej en pose
  så må du brug' din hose
  det er dig der gir den lov
  er du ikke flov.

  Eller også skal du have sådan et fint metal skilt, som jeg er stødt på mange steder.
  http://froebutikken.dk/product.asp?product=821 – kan dog kun finde det i det hvide her. Ved de findes i andre fine udgaver.

  Eller også skal du når du ser folk, og stadig er en vatpik der ikke siger noget, notere hund og ejer, og skrive en beskrivelse af dem, på et lille flag, som du sætter i lorten. Mon ikke de så stopper op og læser hvad der dog står på flaget i lorten – og hov, en beskrivelse af dem selv. Jeg ved jeg ville smuglæse, og bliver temmelig flov hvis det var mig.

 9. Hø hø:) Det ku' ellers være lidt sjovt, hvis du rendte rundt i de fynske gader og samlede lort op! Lidt ligesom når Dharma fordrer parkeringsautomater….

  Jeg tror simpelthen, at det bedste jeg kan gøre, er at gro et sæt nosser i løbet af natten og så åbne munden næste gang. Det burde for helvede ikke være så svært. Men den med flaget er nu også lokkende – det må være så pinligt!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.