Pakkekalenderen og en update:)

Tusind, tusind tak for jeres kommentarer til mit
sidste indlæg:):)
Efter at have delt sorger og frustrationer med jer gennem så lang tid,
er det fantastisk nu at kunne dele ren lykke!
Og så skal I selvfølgelig ikke snydes for at se indholdet
af pakkekalenderen fra Marlene!

Skønne stoffer, rangle, bog, masking tape og det fineste tøj:) 
Ih, hvor skal der sys og hygges.
Der var også den fineste og blødeste stofklud, som jeg allerede nu
forudser vil blive yndlings puttekluden:)
Projekt ‘Pynt Palæet’ skrider stille og roligt frem….
Terrasserne står stille frem til weekenden, hvor vi kan leje
værktøjer i Silvan. Der er simpelthen ikke nok lyse timer i hverdagene!

Jeg har fået malet krearummet fire (!!!!) gange – den blå farve
blev ved at skinne igennem! Og loftet er også færdigt!
Så nu står den på paneler og døre inden turen kommer til gulvet,
som desværre skal hærde i fem dage. 
 Jeg siger desværre fordi, det betyder at møblerne skal stå rundt
omkring i hvert fald en uge endnu.
Jeg har modtaget en masse skønne pakker med stof fra søde blogdamer:)
Når der ikke kommer mails eller indlæg fra mig i den forbindelse,
er det ikke grundet utaknemmelighed! Jeg er så taknemmelig!!!
Det er mangel på tid og mangel på ryddede overflader at tage billeder på…
Jeg fik taget billeder af pakkekalenderen ved at rykke en stol ind i det tomme krearum
– alle andre rum er et stort rod lige nu!
Ha’ en dejlig dag derude!
I er altså søde:):)

16 kommentarer til “Pakkekalenderen og en update:)”

 1. Hej Mor Fausing
  Tak for de søde ord. Sikke en masse held du er omgivet af…både i den ene og den anden sammenhæng. En datter godt på vej og give away held, der giver Rikke baghjul….ja, så lige at du havde "snuppet" elefanterne hos Alma la Palma….fedt. God weekend fra Marlene

 2. "Mor Fausing"! Ih altså, Marlene:)
  Det havde jeg slet ikke set, tak fordi du skriver! Ej, men hvad sker der lige for det?? Jeg er jo heldig?!! MIG? Hende, der brækkede næsen ved at gå ind i en pæl! Hende, der pt render rundt med at brandsår på hagen, fordi hun kom lidt for tæt på lampen, da hun malede rosetten i sidste weekend! Ahmen altså!!! Der må altså ske et eller andet, når man sender smil og lykkelige tanker ud i universet:)
  Og vil du høre det bedste?? Lillepigen sparkede i min hånd i går:):)
  Men du må altså stoppe med at krydse fingre og sende positive tanker min vej. Du skrev engang så klogt, at jeg ikke skulle gå og love mine legemsdele væk – skal afsted mandag morgen for at ha' tjekket, om Nytårsmanden står klar for at indkassere sin del af byttehandlen. Og selvom jeg føler mig som den heldigste kvinde i verden, er det bare lidt angstprovokerende!
  Knus og dejlig weekend til dig:)

 3. Det er en dejlig morgen…nu er nu…..og hun har sparket ud efter dig;) heldigvis nægter jeg at tro på nytårsmanden…så jeg tror din mandag bliver ligeså skøn som i dag…BASTA.
  Knus fra Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.