Kedelige praktiske ting!

Jeg er nødt til at genindføre den der ordbekræftelse ved kommentarer
– jeg bliver spammet i stor stil.
Jeg synes personligt, det er møg irriterende 
at skulle bekræfte, når jeg skriver kommentarer hos andre,
men sådan må det desværre blive!
Eller kender du til andre lettere løsninger??
Og så forsøger jeg mig med det dersens Instagram.
I disse dage hvor vi er i gang med projekt ‘Pynt Palæet’
og tiden og overskuddet til lange indlæg er småt,
er det en hurtig og nem måde at sige ‘Hej derude!’
Hvis du har lyst, kan du følge mig her.
(Ku’ godt bruge et tip til, hvordan jeg lægger den som et ikon i sidebaren,
jeg er jo alt andet end teknisk indstillet).
Og så husk at hoppe fra Goggle Friend Connect til Bloglovin’,
hvis du vil følge mig
– det ku’ være så hyggeligt!
Det var alt!
Jeg kan høre en slagbænk, der kalder på en klat maling:)

6 kommentarer til “Kedelige praktiske ting!”

  1. Jeg synes det er så ærgeligt når man ikke kan indtaste navn/webadresse, da jeg ikke som sådan bruger min google konto, hedder noget andet derinde og der ikke er et link til min blog fordi jeg ikke har en blogger blog :/
    Jeg har også haft nogle problemer med spam flere gange, men fandt så en app til wordpress (som jeg bruger) hvor man jo skal skrive de her tal og bogstaver. Jeg synes selv det er møg irriterende at bruge tid på, men hellere det og så miste nogle kommentarer (fordi nogle folk har for travlt til lige at taste et par tal) end at sidde og slette 1000 spam kommentarer hver dag! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.