Skal vi lege?

Jeg sætter hermed gang i en lille blogleg!
Jeg ved ikke, om den har kørt før,
i så fald prøver vi igen:)
Legen er: Vis mig din taske!
Min taske er købt i Top Shop i London.
Den er altid et stort rod, og der er hul i de fleste af lommerne,
men jeg elsker den!
 
I tasken har jeg:
– geografi og danskbøger til undervisning
– en usb-nøgle
– min ‘alt mulig bog’, hvori der noteres ting fra jobbet og alt muligt andet.
Ligesom tasken er den ikke så organiseret, som jeg kunne ønske.
– min kalender
– mit rejsekort, som jeg nyder, mens jeg har det! Jeg glemmer ofte at tjekke ud…
– hørebøffer med perler på, så ledningen ikke slår knuder i tasken
– en tom drikkeyoghurt 
– pung fra Anne-Sofie, som huser en håndcreme og en vaseline
– pengepung jeg selv har syet
– Harry Potter, Flammernes pokal (købte alle HP-bøgerne på et loppemarked for en 50’er)
– Eva Solo drikkedunk, fødselsdagsgave fra min farmor
– to kuglepenne, to pakker tyggegummi, fire hårnåle og en 1-krone
 
Som oftest findes her også en tommestok (til loppemarkeder), en masse krøllede
bonner og 5-8 udsmattede gajoler.
 
Hvad har du i din taske??

14 kommentarer til “Skal vi lege?”

 1. Ej, det er da en sjov og nysgerrigheds-stillende leg, du har sat i gang! 😉 Jeg bliver med så snart der er lidt dagslys, og tid til at tage billeder 😀

  Rigtig god aften!

  Kh Marthe

 2. Fed ide…igen. Ingen blog = ingen fotos…men i korte træk indeholder min brune skindretroskuldertaske fra 70'erne min telefon (i en matchende skindpung fundet på lossepladsen) og min pung. Slut prut finale. For jeg er nemlig lockoutet, så mit "taskeliv" er gået helt i stå. Selv mine nøgler glemmer jeg at lægge på plads i tasken. Øv, hvor er jeg træt af ikke at må komme på job;(
  Hilsen Marlene

 3. Sikke mange ting du har i din taske! Super idé med en tommestok – det må jeg huske! 😉
  Jeg har næsten aldrig taske med – bare min pung med de vigtigste kort og så min mobil i lommen. Tror det er efter, at jeg er blevet vandt til altid at skulle have en stor pusletaske med, så har jeg lissom tilsidesat mine egne ting og nu er jeg bare vandt til at undvære dem.. Men jeg drømmer lidt om at finde en taske jeg kan have nogle standard ting i.. Jeg må finde drømmetasken og skrive på ønskelisten! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.