Veltilfreds:)

Krea-rummet er færdigt!!!
ALT er blevet malet af Fru Fausing herself
– loft, gulv, vægge, paneler, vindue, dørkarme….
OG – alle remedier er nu flyttet ud af spisestuen
og herind.
Til gengæld er biblioteket flyttet i spisestuen.
Der er blevet lyst og luftig og lige, som jeg vil ha’ det!
JEG ELSKER DET!!!
Hvad synes du?

20 kommentarer til “Veltilfreds:)”

 1. Hvor er det blæret…og godt at du blev taget alvorligt i mandags…det er SÅ vigtigt at få checket usikkerheden på kryds, tværs og kryds.
  God søndag aften fra Marlene

 2. Tusind tak, Stine:) Og lige en undskyldning fra mig, som du ikke ved du skal ha', men her kommer den: Undskyld min manglende kommentar på dit nylige indlæg om din nuværende situation. Jeg læste dit indlæg og blevet meget grebet af det – både din måde at beskrive, hvordan du har det, men også af det store mod det kræver at dele med blogland. Jeg ville have svaret dig, havde kommentaren i hovedet – men havde bare pensler og værktøj i hånden. Men det menneskelige må aldrig skubbes væk til fordel for andet, så jeg skylder dig en kommentar og lover at kigge forbi hos dig senere:)

 3. Det ville være fuldstændig åndssvagt af mig at indrette et krea værelse, selv hvis jeg havde pladsen til det – især når jeg slet ikke er krea, MEN skulle jeg gøre det, så skulle det da helt klart være i stil med dit – det ser skønt, roligt og overskueligt ud 🙂

  Well done, Frue!

 4. Undskyld mit franske, men det ser altså skidegodt ud det kreaværelse! Og fed detalje med reolen, som fyrsten har bygget, og som du viste frem på instagram 🙂

  KH
  Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.