Glædeligt genhør:)

Det der, når man kommer i tanke om en sang,
man ikke har hørt længe….
Det skete i dag.
Det er jeg glad for.
Også selvom musikvideoen ikke ligefrem hjælper på min frustration over,
at mit hår har besluttet sig for at falde af!
Med eller uden hår – sangen er god!!
http://youtube.googleapis.com/v/UrIiLvg58SY&source=uds
Enjoy:)

4 kommentarer til “Glædeligt genhør:)”

  1. Også mig! Havde den på en eller andet mixet cd tilbage midt i 90'erne:)
    Ja, der ryger ret meget af lige for tiden. Har aldrig prøvet det før, måske derfor jeg synes, det virker lidt voldsomt. Men kan læse mig til, at det er naturligt efter en graviditet, og rent hormonelt har min krop jo været som en gravids i to år.

  2. Åhh den sang er fantastisk! En af mine yndlings <3
    Det er så øv det med hårtab! Det kender jeg alt til. Har aldrig været så tyndhåret som nu efter to graviditeter i træk 🙁 Men mon ikke vi nok skal få noget hår på hovedet igen en dag? 😉 Det håber jeg da!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.