Vi var vist ikke helt færdige alligevel…

Jeg kan virkelig godt lide jer!
Men når jeg er ret tavs for tiden, er det fordi, vi lige kom i tanke om, at vi da lige så godt kan male huset, inden vurderingsmanden kommer.
Det er så uendelig vigtigt, at vi kan få det skide huslån!!!
Så vi er i gang, og pc’en er slukket.
Instagram er nemt og hurtigt – efausing, det er mig:)
Jeg lover at vende tilbage for fuld kraft, når Palæet stråler på ny!

0 kommentarer til “Vi var vist ikke helt færdige alligevel…”

 1. Hvor er I bare flittige! Jeg håber at vurderingsmanden er vild med palæet og at lånet går igennem. Jeg synes generelt der er lidt stille i blogland for tiden…måske er det foråret eller også har andre bloggere også bare travlt med alt muligt andet. Jeg selv er ikke blevet forfalden til Instagram – jeg synes det er meget mere personligt med bloggen af en eller anden årsag, så jeg venter tålmodigt på dig her:-)
  K.h.
  Christina

 2. Ja, det er virkelig fedt, når man kan se, at der sker noget! Og federe endnu at vi begge nyder at gå og gøre ting ved huset (for det meste!), så det ikke bliver en sur pligt. Det betyder jo så bare at man bruger mindre tid på andet, såsom bloggen.
  Kanon med elefanterne, Maria – du er en skat:)

 3. Åh, det håber jeg godt nok også!!!
  Ja, jeg har faktisk også bemærket, at jeg ikke er den eneste, der er ekstra stille pt. Og jeg tror altså at foråret spiller en rolle – de har forhåbentlig travlt med at nyde det gode vejr:)
  Dejligt dejligt dejligt, at du venter på mig, Christina:) Jeg er helt enig med i fht Instagram – det er bare hurtigt og nemt at smide et 'se-hvor-meget-af-huset-vi-har-malet' billede på der sådan vupti, end det er at tage et billede, tænde pc'en, uploade billede og skrive indlæg – og så bliver vi i hvert fald ikke færdige med at male foreløbig:) Så lige nu er jeg faktisk ret forfalden til det!
  Knus til dig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.