Babs og Nutte – ikke så nuttede som de lyder…

Jeg er uvenner med Babs og Nutte!
Jeg synes, at de er pisse tarvelige, for at sige det, som det er.
Vi har jo ellers haft et ret godt forhold til hinanden på det seneste.
For de har jo været ret så samarbejdsvillige i forhold til den der mælkeproduktion.
De er også blevet lidt større, hvilket I ikke skal høre mig klage over.
Men jeg er nu, for anden gang, ramt af mælkeknuder.
Det gør pisse motherfucker virkelig ondt:/
Og så er der intet andet at gøre
end at tage varme bade, amme nonstop
og rotere pigebarnet som en lille propel,
så hun får suttet fra alle tænkelige vinkler.
Og pumpe! Pumpe, pumpe, pumpe så jeg er sikker på,
at brysterne er helt tømt.
Jeg har lejet en dobbelt brystpumpe fra Medela gennem Minifrost i Hvidovre. 
Og selvom det ikke er den mest underholdende aktivitet
at malke ud, så virker det altså bare.
Og der går lidt sport i det
– jeg har lover Fyrsten, at jeg giver en øl, 
når vi rammer 100 ml. 😉
Sidste gang var Babs og Nutte tilbage i deres vanlige tilstand efter et døgns tid.
Forhåbentlig går det lige så “nemt” denne gang….

0 kommentarer til “Babs og Nutte – ikke så nuttede som de lyder…”

  1. De første par måneder med Alba der fik jeg det 1-2 gange om ugen… Der gik rutine i det til sidst, selv om jeg mest af alt bare følte mig megasyg hver gang…

    Med Marcus prøvede jeg det kun en gang…

  2. Det gør megaondt og et vigtigt råd: vanter! Kolde hænder går lige i kasserne, så på med vanterne selvom det endnu ikke er så koldt – også selvom du bare skal tage ting ud af fryseren… Det lærte jeg af min mor som er sundhedsplejerske: Fik en virkelig styg omgang brystbetændelse med den første.. fy føj :-/

  3. Varmedunk! Fik mælkeknuder på størrelse med bordtennisbolde med ældsten, så jeg meget heller vil lade mig få kejsersnit… Uden bedøvelse end at få mælkeknuder. Jeg havde freaked vanskabte babser indtil det gik over med masser af varme og udpumpning. Og en dreng der tog 420 gram på, på en uge. Så meget ammede jeg ham.

  4. Og din yndlingsslik, mest fordi det er synd for dig. Husk strømper og sutsko. Mit udviklede sig desværre til brystbetændelse og indlæggelse og det skal du ikke ønske dig. Synes iøvrigt det er super flot at du kæmper sådan for at amme, du er sgu for sej.

  5. Åhh hvor er det synd for dig, kan tydeligt huske det. Men kan alligevel ikke lade være med at smile lidt af din propel kommentar – det var præcist sådan jeg havde det med Karla, og det var mega bøvlet. Husk at holde dig varm, evt med et tørklæde om BogN eller under en varm dyne, sådan fik jeg bugt med min.

  6. Åh den kære amningen – føler med dig. Er selv nybagt mor på 3 uge med mega ømme brystvorter og svamp inde i brystet… åh det gøt ondt men amme vil jeg jo gerne så det bliver nok. Krydser fingre for at det snart er ovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.