Hvis jeg var konge #5

– Skulle man have en dummebøde,
når man vælger at sætte storskrald ud samme dag,
som der er stormvarsel!!!
– Skulle der i alle supermarkeder være ansat en dværg
til at stå oppe ved kassen for at bide de folk i knæhaserne, som tror
at “Der åbner en ny kasse!” betyder,
at de er så heldige at komme forrest i køen.
– Skulle man til prøve for at få lov at blogge,
hvor man skulle kvalificere sig i disciplinen ‘at svare på kommentarer’.
– Ville jeg have modtaget et svar fra Emmaljunga på mit 
‘barnevognskassen hoppede af,
så mit dyrebareste landede på asfalten. Har I oplevet det før?’-spørgsmål.
For man svarer en konge, når han spørger om noget!
– Ville der ikke blive set skævt til,
at jeg startede min juleoppyntning i dag,
for ingen ser skævt til en konge.
Det ville jeg desuden benytte til at gå i Netto i nattøj!

0 kommentarer til “Hvis jeg var konge #5”

 1. Til min Konge.

  Tak for indspark. Sæt du endelig dit julepynt op i dag, så går jeg i NETTO, og køber snebolde iført mit nattøj. Konen siger at mine frottébukser ligner natbukser, men hvad ved hun om det 😉

  Kh Camille

 2. Hil kongen! Nattøj i Netto er sket før (læs under: tømmermænd).. og ofte, er jeg kommet til at handle iført futter (den stribede, lammeskindsforede slags med pompomer i skrigfarver), og først opdaget det i køen.

  – Anne

 3. Gid du VAR Konge – kære Elisabeth, så ville verden da være meget sjovere, og gå en hel del efter mit hovede 😉

  Jeg synes helt klart den der dværg skulle ansættes, nej hvor bliver jeg gal!!!
  Sidst det skete for mig, var jeg totalt hormonella-post-fødsel kvinde – do not mess with her, ha ha ha… Der var en ældre mand (og hvorfor er det altid de gamle det gør det? Sådan er det i min netto…) som fik et ordentligt fur!

  Og dem som ikke gider at svare på mine kommentarer, de får sq sjældent en, og så gider jeg ikke høre på dem øffe om at der er stille i deres kommentarfelt – SGU!

  – Maj 😀

  Ps. Er normalt slet ikke så mavesur 😉

 4. Når man er på barsel må man gerne gå i netto i nattøj – er allerede gået i krig med skumjulemænd så Konge kom i krig 😉
  Ps ammehjernrn kan også bruges som undskyldning for at pynte op til jul i oktober 🙂

 5. Hvis jeg var konge;

  – burde F. blive rask ASAP! Lorteindsmurt dreng og seng kl.05 en onsdag morgen er pænt nederen.

  – ville jeg have en utømmelig kilde af Cola Zero installeret i mit stor tjenerfyldte palads.

  – var mandag, tirsdag og onsdag en del af weekenden og om fredagen havde man altid fri kl.12

  – kendte vi hinanden, for du er altså en ret sej person!

 6. Du skal være KONGE, både af navn og gavn. De der Emma junta folk skal da tage sig sammen, det er dårlig kundeservice. Julepynt away du er jo konge, start i det små, jeg skal snige mit ind i etaper, manden er juleforskrækket.

 7. At svare på kommentarer er SÅ god stil – sætter også selv en ære i det! Og er faktisk holdt op med at kommentere hos de bloggere, der får ustyrligt mange kommentarer, for der skal godt nok meget til, før de svarer. Jeg behøver heller ikke at få svar på noget, der ikke er et spørgsmål, men når man ser, at folk spørger om noget konkret, synes jeg ikke det er pænt ikke at svare. Folk bruger jo deres tid på at læse det, de skriver, og ingens tid er mere kostbar end andres!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.