En lille give away:)

En lille give away til jer
– fordi I er så skide søde:) 
I kan vinde:
To æsker med stofbeklædt låg
En lille sky
En gul papirkugle fra Ikea
To ruller silkebånd fra Søstrene Grene
En lille bøtte med farverige perler
For at deltage skal du være fast læser,
da det naturligvis er mine læsere, der skal forkæles.
Om du følger på Bloglovin, via Google Friend Connect eller bare kigger ind i ny og næ,
om du er ny eller ‘gammel’ læser er lige gyldigt.
Smid en kommentar om hvorfor du følger med herinde,
hvis du vil vinde de farverige sager:)
Hep hep og herlig dag til alle!

0 kommentarer til “En lille give away:)”

 1. Sikke fine ting!! Jeg læser med fordi du er så ærlig! Ingen glansbillede der!! Og jeg har følt med dig og fyrsten i flere år… Og især med jeres glæde de sidste måneder… Måske fordi jeg kender sorgen over ikke at få børn- blot på en helt anden og vildt forkælet måde… Jeg er ikke infertil, men har været "beriget"med mænd som ikke ønskede børn… Heldigvis gik det over… Og jeg håber på flere… Men længslen og savnet… Jeg har virkelig følt med dig…
  Solhilsner
  Stine

 2. Jeg meldte mig som fast læser for lang tid siden pga kreative indlæg. Men jeg læser også andre. Jeg sætter pris på humoren. Følger nu mest på Bloglovin men lægger meget sjældent kommentarer.

 3. Jeg har først for nyligt fundet dig via IG. Blev lidt nysgerrig og læste jeres historie og hvordan den endte lykkeligt med at i fik Ane, som i øvrigt er en af de mest nuttede babyer, jeg længe har set. Og selvom at jeg ikke kender dig, så har jeg fornemmelsen af at du er en helt igennem rar og sød person.

 4. Sikke en lækker give away! Jeg startede med at følge dig fordi jeg elskede dine kreative udfoldelser, så blev det lidt spændende at følge med i din historie omkring jeres ønske med, at få en barn – nu, efter jeg også følger dig gennem instagram så føles det jo helt som om, at man kender dig og nu følger jeg dig fordi jeg synes du virker som et fantastisk dejligt menneske! 🙂

 5. Bortset fra meningenomkring dild og ostehaps, så tror jeg vi er hinandens modsætninger fra naturens side, men ved at læse om dig og dit så kan jeg udforske områder af mig selv som jeg ellers ikke ville komme omkring, skønt 🙂
  Vil så gerne vinde din give away
  lki@lobe.dk

 6. Har fulgt dig en tid på Bl, er vild med den måde du skriver på, og synes bare Ane er den mest nuttede baby i verden, synes du og fyrsten er heldige, at din søster lagde mavse til, bliver helt rørt ved tanken.

 7. Skal skal SKAL være med :).
  Ja, det er jo ikke nødvendigt at fortælle hvorfor jeg følger med ( selvom jeg de sidste mange måneder har været meget stille). Men du er jo en af dem som har støttet mig ekstremt i min behandling, og hvor har jeg været glad for at have dig at "tale" med, selvom vi har været i 2 forskellige behandlingsformer.
  Håber det går godt med lille Ane musen :).
  Kraaaaamz

 8. Der var jo en fin sky, gid jeg kan nå det :). Fandt dig efter en rundtur på IG en sen nattetime under amning . Blev nysgerrig,inspireret og fænget af din skrivestil, historie og ikke mindst Ane – er selv på barsel med Viola på 6 uger og alt barsels relateret er et hit. Og så synes jeg du er sej, har god stil og tilpas tosset til at jeg gerne ville have dig som ven hvis vi kendte dig i IRL. Kh Lise

 9. Det skal du også bare gøre :). Og tak-hun er opkaldt efter min mormor – har stadig min mormor men ikke minmor mere desværre, men det var for tæt på og hun var opkaldt efter hendes mormor og den ide kunne jeg godt lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.