TIS!

Lægen har ødelagt min lille pige! 
Vi var til 5 måneders vaccination i fredags….
Lægen: “Hvordan går det med Ane?”
Elisabeth: “Jamen, det går så godt! Hun sover igennem om natten, 12-14 timer.
Det er så fantastisk! Hun vågner op i strålende humør:)
Godt nok tager hun ikke altid så lange lure,
men det altså helt okay, når nu hun sover om natten.”
…..
4 dage senere:
Elisabeth: “TIS!!!!!!!!!” 
… det er den censurerede version,
sådan lyder det ikke i virkeligheden!
Siden fredag er søvn en by i Rusland.
Hun vil SLET IKKE sove.
Pludselig er 45 minutter i træk rekorden.
Jeg er SÅ træt!
I nat brugte jeg en time på at tude i ren frustration og udmattelse.
Jeg kan læse mig frem til,
at der godt kan ske noget med deres søvnmønster efter vaccinationen,
og at det kan tage op til en uge.
Jeg håber, at jeg kan overleve tre dage endnu.
Hvis ikke, så var det rart at kende jer….

0 kommentarer til “TIS!”

  1. Bare rolig – du overlever. 🙂 Min datter begyndte først at sove mere end 3 timer i træk for en måned siden og hun er lige blevet 3 år. Jeg er sikker på at der er en indbygget supermand i alle mødre! 😉

  2. Åh det er såååå hårdt! Må hun snart være tilbage i den gode søvnrytme… som jeg faktisk misunder en anelse (meget!). Også selvom søvnmønstret herhjemme er blevet bedre. Jeg er fandme også træt!

  3. Jeg kan godt forstå, at du misunder det – det har godt nok været fantastisk! Og også noget af en omvæltning, for da hun fik sonde hed det jo 'sonde-pumpe babser-vaske pumpe-sove to timer' og så forfra. Jeg håber, håber, håber at det bare er vaccinen, der gør det, og at vi snart er tilbage i det gamle mønster. Det er jo især hårdt for Fyrsten, som skal op på arbejde:/

  4. Frederik, som altid har haft et godt sovehjerte, har gjort sådan af flere omgange – jeg ved ikke om det har noget med hans udvikling at gøre. Men pludselig ændrer hans rytme sig og så efter nogle uger, går det i sig selv. Sender søvnstøv afsted til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.