Singlemor med skønne streger:)

Jeg har købt nogle fine tegninger
– jeg ku’ simpelthen ikke lade være:)
Se dem da lige!!!

De er lavet af Nadia, som jeg kender, fra da vi begge boede på Lolland.
Hun er skide sød og virkelig dygtig!
Og jeg er noget så glad for mine nye tegninger:):)
Særligt for mor og barn i osteklokke
– det er jo så meget Ane og jeg!!!
Du kan også følge Nadia på Instagram – singlemormeduglethaar2

0 kommentarer til “Singlemor med skønne streger:)”

  1. De er meget fine! Men jeg forstår ikke – du kalder hende Nadia, men på siden står der Emma-Bjørk! Og jeg kan slet ikke finde nogle billeder, der ligner det der. Til gengæld mange andre fine ting! Forvirringen er total – men måske du har købt dem sådan underhånds, så det slet ikke er almindelig til salg?? Er vild med den med at danse i regnen!

    Fin blog, du har, i øvrigt:-) Og skøn historie om jeres lille Ane – altså ikke alt det stride, men den happy ending!:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.