Identitetskrise!

Der er altså sket eller andet med mig.
Jeg ved ikke hvornår eller hvordan….
Men jeg er altså begyndt at savne ord i blogland.
Hvor jeg tidligere satte stor pris på indlæg om krea og bolig,
kan jeg nu mærke, at de ikke rigtig interesserer mig.
Stakkels, stakkels krea-indlæg!
Og det er jo ikke fordi, der er noget i vejen
med de bloggere, der skriver om disse ting.
Jeg er bare blevet lidt træt af at læse dem.
Og jeg gider simpelthen ikke se på flere boligbilleder
med Hay-sættekasser og Kaj Bojesen-aber.
Pudsigt nok var det krea og bolig,
der i sin tid åbnede mine øjne for blogland.
Nu vil jeg langt heller læse indlæg med noget på hjertet.
Dem, der får mig til at grine, reflektere eller blive rød i hovedet af uenighed.
Dem, der prikker til noget!
Og det afspejler sig selvfølgelig også herinde.
For med mindre jeg har kreeret et eller andet,
der er særlig fint, eller noget jeg er ekstra stolt af,
så kommer der ikke særlige mange krea-indlæg fra mig.
Lidt bolig kunne der sagtens blive plads til,
for i al beskedenhed så synes jeg selv,
at jeg bor både fint og personligt – uden plexiglas og aber;)
Jeg har bare ikke noget fancy kamera,
og uden dét fungerer bolig-indlæg ret skidt.
Så måske er jeg bare ved at blive den der mor-blogger,
som jeg ellers havde forsvoret.
Men fred være med det!
Jeg blogger vel mest af alt bare om dét,
der giver bedst mening for mig her og nu. 
Derudover tænker jeg altså også, at der skal ske noget med designet herinde.
Jeg er på en eller anden måde vokset fra det nuværende.
Pisse ufedt at jeg er så teknisk inkompetent!
Kom gerne med idéer og gode råd:)

0 kommentarer til “Identitetskrise!”

 1. Jeg er ny læser, og har ikke været tilbage i arkivet, men jeg kan nu altså godt lide de indlæg som er med mor (eller barn) i fokus. Bare fordi at der er jeg også selv i øjeblikket!

 2. Jeg besluttede for længst at jeg aldrig ville kunne følge med eller have råd til alle de halvdyre tingster der ganske vist er flotte, men ikke særlig nyttige (for mig altså!). Jeg bor et sted uden vindueskarme, meget lidt bordplads og de er som regel tomme eller med krummer på, da jeg har en på 20 mdr der piller ved alt. Heller ikke meget gulvplads, så jeg kan ikke bare smide et HAY tæppe på som jeg heller ikke har råd til. Men jeg følger med alligevel, fordi det er da inspirerende og lærer en at omrokere på de ting man har. Mht. kreative ting, så laver jeg da også lidt, og når jeg er færdig og blogger om det, er jeg lige så stolt som en 5 årig der kommer hjem med et glaseret lertøj til ens mor, for det har tage mig lang tid at lave, for jeg er ikke en der lige kører en par tullebukser gennem symaskinen på én aften eller folder en origami kube på 20 min. Men for det meste skriver jeg om alt eller ingenting, men mest mine børn. Det fungerer for mig. Man skifter smag og får nye behov, det er ganske naturligt tror jeg. Jeg ville aldrig selv have gået i gang uden at have fulgt med i bloglandet og nu IG i så mange år. Jeg elsker det! Ofte kan man spørge dem bag andre blogs om layout hjælp, og som regel er de supersøde til at hjælpe. Jeg er også teknisk inkompetent. 🙁

 3. Det var lige netop derfor jeg oprettede min blog for et halvt år siden. Er træt af pretty picture-alle-har-det-super-lykkeligt-og-har-ingen-fejl. Jeg savner folk, der tør snakke og reflektere. Selvom jeg også godt kan lige blogs om indretning og DIY.

 4. Jeg er nok også bare mættet, i hvert fald mht til bolig, fordi jeg synes, at det ofte er de samme ting, man ser. Heldigvis følger jeg en del på IG, som har meget personlige hjem – det synes jeg er meget mere inspirerende:) Jeg er selv stadig kreativ – så meget som jeg nu har tid til. Det når bare sjældent på bloggen, for jeg har ikke rigtig behov for at dele det.
  Jeg håber også, at der er nogle bloggere, der lige springer til her med en masse gode råd – for jeg er virkelig ikke særlig skrap til sådan noget!!

 5. Oh no!!! Jeg har heldigvis stadig nogle blogs, som formår at holde min interessere – fx Miriam, som jeg har 'råbt højt om' nogle gange. Anne og Kit kam jeg også skide godt li' – de er søde og sjove:) Men ellers synes jeg desværre også, at der er langt mellem de indlæg, der tænder mig:/

 6. Du er i hvert fald mere end velkommen Elisabeth 🙂 Jeg tager ikke mig selv super højtideligt, er utrolig sarkastisk og afslører en del af mine guilty pleasures samt skævheder. Og så reflekterer jeg da også engang imellem.

 7. Sådan nogle blogs har jeg faktisk aldrig fulgt – og sådan en har jeg heller aldrig selv været 😉 Jeg læser blogs, hvor man kan mærke personen bag i form af tanker og følelser. Og så elsker jeg de blogs, som jeg har læst med hos længe, fordi det er fedt at følge med og høre om, hvordan det nu går hos folk, jeg faktisk føler, jeg kender rigtig godt efterhånden (uden at kende dem i virkeligheden 😉 )

 8. Tak for et dejligt indlæg. Jeg synes, at der er en uniforms-tendens, både i boligindretning og vedr. børnetøj. Lidt a la hvis vi køber det, de andre gør, så gør vi i hvert fald ikke noget forkert. Men det bliver så keeedeligt.
  Jeg synes, at du bor utrolig smukt og personligt, jeg ville blive bims af alle dine ting, men jeg er sikker på, at det passer til dig. Og jeg synes, at du har verdens skønneste og gladeste baby (ud over mine egne børn selvfølgelig ;-)).
  Jeg synes, at du skriver personligt og giver noget af dig selv uden at udlevere, jeg er helt klart fan af din blog.
  Kh. Johanne

 9. Og det er måske derfor, at jeg bliver lidt 'trist', hvis man kan sige det sådan. For det forhold har jeg nemlig til en del krea- og boligbloggere! Jeg har fulgt dem i flere år og kan skide godt lide dem som personer, men synes bare at indlæggene ikke rigtig tiltaler mig mere. Jeg har jo heldigvis fundet dig – du er fuld af ord:)

 10. Ja, sgu, hurra for mig! 😉

  Jeg kan ellers nikke virkelig meget genkendende til dit indlæg. For mig var det bare ovre i modeblogland, jeg både startede med at læse og skrive, men det er efterhånden et fåtal af modeblogs, der har hængt ved. Jeg plejer at søge efter nye blogs både i eget kommentarfelt, men også i kommentarfeltet hos blogs, jeg elsker. Det forekommer mig ofte, at andre bloggere i samme genre kommenterer lystigt, fordi de kan relatere. På den måde har jeg opdaget mange fine blogs!

 11. Det er vel meget naturligt at man skifter retning efterhånden som man selv (og livet) ændrer sig og jeg er sikker på at du kan finde nogle blogs, der kan give dig det du søger efter nu i stedet for bolig og krea. Det kommer helt sikkert også an på hvad man bruger blogs til – jeg bruger det til inspiration og i den sammenhæng, vil det nok ikke være så spændende for mig at læse diverse blogs der lægger op til debat;-) Det med debatten klarer jeg i stor stil med kolleger, venner og især min elskede storebror – vi har de bedste diskussioner. Men når jeg blogger vil jeg hellere blive inspireret til selv at lave noget.
  K.h.
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.