Når fem høns bliver til én fjer!

Mødet på Statsforvaltningen var i dag.

Jeg lå vågen det meste af natten og forestillede mig diverse skrækscenarier. Jeg var SÅ klar til kamp! For selvfølgelig ville de der statsforvaltningsfolk være nogle frygtindgydende sataner uden forståelse og følelse. Selvfølgelig ville jeg skulle forklare og retfærdiggøre en masse. 
Hmm, sådan blev det ikke lige….
7 minutter tog mødet. Vi blev spurgt, hvordan det nu var, at det hele hang sammen? Og han kunne jo se, at min søster havde skrevet under på, at Fyrsten og jeg skulle ha’ forældremyndigheden fælles, så mere var der egentlig ikke at snakke om. Han ville lige udfylde nogle papirer, og så var det dét. 
Ingen blodsudgydelser eller demonstrativ amning, bare et par sætninger og et håndtryk!  
Så nu venter vi bare på et brev om, at vi har fælles forældremyndighed:)

0 kommentarer til “Når fem høns bliver til én fjer!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.