Tøj at vente i

Jer, der har fulgt med på Instagram, ved, at jeg fik mave ret tidligt i graviditeten.

Faktisk måtte jeg allerede lægge mine almindelige bukser væk omkring 8. uge. Både mave, hofter og numse besluttede sig for at udvide, og jeg havde det bestemt ikke særlig bekvemt i mit almindelige tøj.

I kølvandet på fertilitetsbehandlinger, selvbetalt barsel og projekt håndværkertilbud er budgettet, ligesom bukserne, en smule stramt, hvorfor jeg ikke har syntes, at jeg kunne kaste mig over de lækre og lidt dyrere ventetøjsmærker, der er derude. Og ærlig talt så blev jeg en anelse skuffet over udvalget i H&M:/ Jeg er kun 160 høj, og det meste af tøjet fik mig mest af alt til at ligne et telt. De bukser jeg kan passe om maven og numsen er cirka tre meter for lange i benene….

Men hvad H&M mangler på den front, gør de op for i deres Basic-afdeling!

Min veninde, Ditte, rådede mig nemlig til at stikke næsen og maven derover i stedet. Der er tilpas meget strech i tøjet til, at det kan bruges gennem hele  graviditeten – og, for Dittes vedkommende i hvert fald, også efterfølgende.

Se, den tankegang kan jeg li’:)

Så nu er gaderoben fyldt op med Basic-varer fra H&M, suppleret med lidt godt fra Vila og Føtex:)

Jeg har købt en del lange toppe fra H&M, hvor der er rigeligt plads til både mave og numse. De er skide gode til et par jersey-bukser eller en nederdel og så bare en cardigan ud over, hvor maven kan få lov at strutte lige så tosset den vil. Derudover har jeg tømt H&M for kjoler. De har haft nogle virkelig lækre af slagsen med høj udskæring foran, som er ret fint i fht at der også udvides i frontpartiet;) De er desværre ikke længere at finde på deres hjemmeside, men måske man kan være heldig i butikkerne. Ellers har Vila en der minder om her.

image

 

De tre cardigans er fra Vila og kan findes her, her og her 🙂 De to sorte er på tilbud nu! Den sorte kjole må du i H&M og lede efter – ellers er den i pink😉 Jeg har selv købt den i sort og grå med striber, og den er super god her i varmen, men kan også sagtens bruges til efteråret med strømpebukser.

Jersey-bukser (som måske nærmere er leggins med snor i livet…..) har jeg fundet i Føtex. Deres nye mærke, VRS, har nogle ret lækre ting! Blandt andet sømløse bh’er/toppe uden bøjle, som muligvis ikke er det mest sexy, man kan tænke sig til, men som føles fantastiske, når ens bryster har vokseværk!

Jeg havde et par af bukserne på i dag, sammen med den grå cardigan, som jeg har boet i siden den kom ind ad døren.

image

Kæden om halsen er en kugle med en klokke i. Den kaldes en Bola og stammer vist oprindeligt fra Mexico. Fra babyen begynder at kunne høre i maven, har man kæden på. Babyen vænner sig til lyden, som den så efter sigende kan genkende og finder beroligende efter fødslen:)

Min kollega, Trine, havde sådan en ved sine graviditeter, og jeg syntes, at tanken var så fin! Egentlig havde jeg glemt alt om det, men min bonusmor havde én (hun er ikke gravid), som hun gav mig, da jeg fortalte, hvad formålet med den var. Jeg har sidenhen prøvet at overbevise hende om, at hendes håndtaske i virkeligheden er en pusletaske – den virkede ikke….

 

Ps. indlægget indeholder de famøse affiliate links – det har jeg aldrig prøvet før! I kender dem med garanti godt, men hvis ikke: hvis du shopper via links i dette indlæg, så tjener jeg lidt håndører til skumbananer og brie:)

 

0 kommentarer til “Tøj at vente i”

 1. Smukke smukke mave 🙂

  Jeg har hørt fra en veninde at den halskæde også er rar når de begynder at kradse og ælte for hårdt under amning, så kan hånden pille ved kuglen i stedet

  /Jeanet

 2. Havde helt glemt den bola – men hvor fint du bruger den (og nævner mig!) 🙂 Jeg er beæret!
  Tillykke med bloggerflytningen. Godt gået!

  1. Hæ;) Den er jo så fin og hyggelig! Var så misundelig på din (måske mest maven den spillede for) i sin tid:) Tak tak! Håber alt er vel i det nye hus:)

 3. Jeg er også 160 cm og kæmper konstant med for lange bukser :/ men var nu MEGA glad for mine to par graviditetsbukser fra H&M, de var ALLE pengene værd, og ja de er for lange i benene men det er alle mine bukser aå tror bare jeg har vænnet men til den konstante tilstand (haha)…yes skulle lige til at skrive at H&M basis var guld værd, og så skrev du det selv, jeg vil nu sige at deres graviditets bluser/t-shirts også er ret fine 🙂 du skal også få dig et par graviditets strømpebukser…dem skal du så lade være med at købe i H&M, men det er altså rart, måske du stadig kan nøjes med bare at vende dine almindelige strømpebukser, for sandheden er at man i graviditetsstrømpebukser skal have de to sømme på maven og ikke på røven (har producenterne minstænkt for bare at kalde strømpebukserne noget andet og tage det dobbelte – men min teori er ikke bevist da jeg ikke har efterprøvet den, og nu er maven væk og en baby er kommer 😉 )

  1. Har netop i dag købt tre H&M bluser over dba – så går det nok, hvis de ikke duer:) Åh ja, strømpebukser må jeg ha’ fat i, eller vende om:):):) Er vild med din teori!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.