Misforståede sangtekster

Jeg faldt over denne video for nylig og synes, at den er noget så morsom:)

 

Jeg har den sødeste veninde, Rikke, som længe hørte en del af Dodos ‘Pigen med det røde hår’ sådan her: “En aften under dynen skrev jeg brevet rent, pynted’ med en tegning af en kælder.”

Eller Hanne, som syntes det var så fint, at der fandtes en sang om hendes kæreste…..        “Michael, Michael, Michael – talking ’bout Miiiiichael” 🙂 – ‘My girl’, I ved….

Min egen søde Fyrste er vild med Billy Joels ‘Pianoman’, men kunne ikke helt lure, hvorfor han engang havde haft en ‘undermans clothes’ på (….”when I wore a younger man’s clothes”).

Tag lige og smid jeres egne misforståede sangtekster i kommentaren, så jeg har lidt at more mig med i pauserne fra redebyggeriet!

 

 

0 kommentarer til “Misforståede sangtekster”

 1. Da LOC og Burhan G hittede med ‘Karma’ gik jeg lykkeligt og sang “…han kommer tilbage lissom Carl Mar,,,!” Øjhh NOT! Og hvorfor fattede jeg ikke ligge at det ingen mening gav

 2. Min søster troede, at Vengaboys i 90’erne sang “we’re going to eat pizza” (we’re going to Ibiza)

 3. Kan du så huske Jonssons synge Kasper Windings ‘stjæææææl en hammer!’

  Eller jeg selv i en yngre udgave synge ‘byen baby burn.. This going further (eller disco-inferno om man vil)..

  Eller den nyeste med ham der der synger cheerleader og jeg troede han sang ‘oh I Think that I found my self a jellybear’

 4. Uhh jeg har nogle stykker Spies Grils har en sang der hedder “if you can dance” og da jeg var yngre troede jeg de sang “if you Gandalf” haha eller den sang hvor kunstneren synger “rock your mickrophone” jeg hører “rocker magaphone” …Aqua har en sang der hedder My oh my der synger de “to rule a country baby” jeg hører “Tulula country-baby” åhh Gud jeg har mange haha…har sikkert flere ammehjernen kan bare ikke huske dem lige nu 😉

 5. min kærestes ex-kæreste troede de sang ‘something ’bout a bananaman’ i ll cool j’s ‘something bout a phenomenon’..

 6. Timber – Pitbull & Ke$ha. Har hørt fire forskellige udlægninger af omkvædet. It going down – i’m getting tumor/ going to ya/ going timber/ yelling timber.

 7. “Just like andemås like andemås yeah ” (hedder vist Animals … Tror jeg nok……) det er det eneste jeg hører..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.