Lørdagsshopping

Jeg har aldrig rigtig været den store shopper. Ikke at lysten ikke har været der – tværtimod!!! – der har bare altid været vigtigere ting at bruge pengene på.

Først skulle der spares op til et bryllup, så skulle vi af med en først en pæn slat til fertilitetsbehandling og efter det en endnu større til selvbetalt barsel.

På det sidste har jeg tilladt mig at give en smule los. Jeg er naturligvis pisse god til at retfærdiggøre mine køb overfor både Fyrsten, men egentlig også mig selv – mit ændrede korpus kræver jo en lille garderobeændring;)

I morges landede der en mail fra Zalando (budre så meget afmelde dem!!!) med en rabatkode på 15% på i forvejen nedsatte varer. Altså, billigt tøj som bliver endnu billigere! Så kan man næsten godt sige, at man jo ikke bruger penge, men sparer, ikk’?!

Øverst på ønskesedlen står disse skønheder:

image

SÅ smukke! Men ak og ve – jeg tør simpelthen ikke shoppe sko nu. Efter jeg er blevet gravid, aner jeg simpelthen ikke, hvilken størrelse jeg bruger??! Måske det bliver undskyldningen til at få en masse nye sko, når jeg engang har født;)

I stedet lader jeg fornuften råde og klikker diimagesse to hjem:

 

 

Lækre, slaskede bukser – her! Og meeeega fed cardigan – her!

Jeg er desværre – not;) – nødt til at finde lidt mere, for rabatten gælder først ved køb for 500 kr. “Jamen, så er jeg jo nødt til det, skat?!”

 

Havde jeg været knap så rund om maven, havde disse fundet vej til indkøbskurven:

image

 

 

Der er så mange fine nederdele til billige penge, som fx den prikkede.

Men I skal være hurtige – flere af dem som min tyndere udgave har forelsket sig i, er blevet udsolgt indenfor det seneste kvarter:/

Koden hedder: WHS45NSM – Undskylde, men det er federe at synde, når man ved, at man er flere om det;)

 

Indlægget indeholder affiliate links:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.