Et tak og lidt ønsker til en 2 års fødselsdag:)

TAK for jeres mega søde kommentarer til mit indlæg om amning! I er satme søde:) Babserne takker også;)

Og nu til noget helt andet og meget vigtigere: Ane:)

Vores dejlige Ane blev 2 år for små 14 dage siden, og vi skal holde fødselsdag i weekenden. Gaven fra os har hun fået – den mega populære og mega udgåede rutsjebane fra Ikea, som vi købte på DBA til overpris:/ Men hun er SÅ glad for den og siger ‘Rutsj!’ flere gange dagligt, så skidt pyt:)

Af familie og venner har hun blandt andet ønsket sig disse ting:

image

Trillebør! Hun vil så gerne køre rundt med Fyrstens og bliver ofte meget vred på den, når det ikke lykkes;) Så selvfølgelig må hun have sin egen! I metal, ligesom fars.

Dukkevognen er egentlig så undværlig, men samtidig så fin!!! Hun har allerede en dukkevogn og en dukkeklapvogn. Men de er hverken tuttenuttede eller flettede:) Hun ønsker sig generelt dukkeudstyr (pusletaske, bæresele mm), for lige nu er ‘duddi’ det helt store hit, og jeg forestiller mig, at det godt kunne fortsætte sådan, når baby kommer.

Farver, fordi hun eeeeelsker at male! Helst på spisebordet og stuegulvet;) I dag havde jeg kridt med hjem – de var et hit!

Sidst, men absolut ikke mindst: Udklædningstøj! Dette sæt er Emil fra Lønneberg, som hitter stort herhjemme for tiden. Sammen med ‘Nana’ – jeg elsker, at jeg ikke har fået et Teletubbies-barn!

Generelt er Ane vild med alle former for udklædning og pyntedims. Den ene dag kom hun ind i stuen i bar røv og klovneparyk. Til aften indtog hun sin spaghetti i dette outfit:

image

Vi har prøvet at brede ønskerne ud, så der er lidt til enhver pengepung. Samtidig lægger vi meget vægt at tydeliggøre, at tingene også gerne må købes brugt! Eksempelvis har genbrugsbutikkerne ofte fine fastelavnskostumer.

Indlægget indeholder affiliate links – hvis I bruger dem, tjener jeg lidt lommepenge, så jeg selv kan shoppe dét, som Ane ikke får på lørdag:) Eller skumbananer, alt afhængig af min tilstand….

 

 

0 kommentarer til “Et tak og lidt ønsker til en 2 års fødselsdag:)”

  1. Fine ønsker:) Teletubbiesbarnet herhjemme begyndte først lige før sin 3-års fødselsdag:/ Så måske du ikke slipper;)

  2. Bare rolig; mine unger har aldrig set teletubbies; for det er jo heldigvis mig (og daddy) der bestemmer hvad der sættes på, så det har aldrig været en mulighed = ingen afhængighed. Men jeg er også ret strid når det kommer til crap-tv haha 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.