Lykke, latter og vand i benene

Vi fejrede Anes fødselsdag i går. Fyrsten nåede at vaske gulvet, inden gæsterne kom, og jeg er ret sikker på, at ingen lagde mærke til det;) Det nye køleskab i udhuset fyldt med kolde øl lod sig til gengæld ikke overse:)

Ane havde en helt igennem fantastisk dag! Hun fik så mange fine gaver – rutsjebane til haven, værktøjskasse, pyntedims, dukke, dukkestol, dukkelift og meget mere. Vigtigst af alt fik hun en hel dag med mennesker, hun elsker:)

Det er dage som i går, der minder mig om, hvor ufatteligt heldig jeg er! I den ene ende af haven blev der spillet fodbold, i den anden badet i badebassin og spist is. På terrassen blev der drukket øl, fortalt historier og grint. Da klokken blev 17, var der stadig både is og fryseren og øl i køleren, så der blev sendt en stafet i Netto efter salat og kød. Grillen blev tændt, og der blev grint lidt mere.

Og jeg sad midt i det hele med stængerne oppe på bordet og voldsomt hævede ben og tæer. Dét i sig selv, kunne jeg godt have undværet, men på den anden side gav det mig muligheden for bare at sidde og nyde selskabet:) Faktisk havde jeg ikke selv spottet, hvor hævede de var, før  min søster råbte vagt i gevær, og min svigermor kom løbende med en balje koldt vand til at køle dem i. Mine fødder har primet i den sidste måned, men jeg troede, at det bare handlede om den ekstra vægt, som mit korpus nu traver rundt med.

Nå, men der sad jeg altså, med pladerne solidt placeret på bordet mellem øldåser og ispapir, og bed mærke i hvor uforskammet heldig jeg er! At have venner og familie som blæser højt og flot på rene gulve og møgbeskidte fødder på bordet. Som selv arrangerer aftensmaden og slæber knive, skærebrætter og skåle med ud på terrassen, så ingen behøver stå i køkkenet. Som bliver hængende til klokken senere end forventet, fordi de nyder selskabet.

Nogle dage er det bare ekstra godt at være mig!!!!

Dejlig søndag derude:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.