Uge 23 – status

image
Cardiganen er købt på udsalg på Zalando og er desværre udsolgt. Jeg linker til nogle andre lækre cardigans sidst i indlægget:)

 

Jeg er 23+1 i dag, og status er som følger:

– min nutella-craving er langsomt aftaget og erstattet af en umættelig trang til blåbær. Bedre for min vægt, værre for min pengepung. Vi handler dagligvarer for 800 kr. om ugen, de 100 går til blåbær!

– jeg har netop investeret i et par støttestrømper samt et par sko i str. 39 aka str. “du har mega hævede fødder og kan ikke længere være i dine Converse i str. 37,5”. Det er første gang i 18 år, at jeg har købt andre kondisko (hedder det stadig dét, når man ikke længere lever i 90’erne??) end Converse.

– mine babser er fortsat pisse flotte;) Så meget at Ane græder, når jeg rejser mig fra sengen om morgenen. “Ane putte mere med mors babber!!!!”

– mine lår klistrer sammen. Det har jeg aldrig oplevet før, og det er ærlig talt ret ubehageligt. Så det meste af tiden går jeg som om, jeg har skidt i bukserne…..

– jeg mærker bevægelse hver dag. Flere gange om dagen. Det er SÅ fantastisk og SÅ mærkeligt!

– vi har vist lagt os fast på navne, tror vi. Men jeg siger ikke hvilke;)

– jeg er ved at lave en ‘fød dejligt’-playliste på pc’en, som pt indeholder Søren Kragh Jacobsen og Tracy Chapman.

– jeg har masser af energi om formiddagen, hvor jeg er på job. Når jeg kommer hjem, er jeg fuldstændig smadret, har ondt i fødderne og plukkeveer. Pis lort.

– hver dag prøver jeg at skrue mig ned i et stykke tøj, som jeg ikke længere kan passe. Ergo må jeg shoppe nyt;) Jeg er stor tilhænger af cardigans, som også kan bruges efter graviditeten. Jeg har forelsket i mig i disse fire, som kan findes her, her, her og her 😉 Alle til under 400 kr. Jeg er særligt vild med den blå og røde – shit, de er fine!!!!

image

Indlægget indeholder affiliate links:)

0 kommentarer til “Uge 23 – status”

  1. Hej smuksak:-) Jeg har også kigget på den røde.. hvis vi begge køber den bliver vi da så fine når vi skal ud og trille sammen;-)

  2. Det gik lige op for mig, at jeg ikke havde set nyt fra dig et stykke tid, og så klikkede jeg mig helt manuelt ind på bloggen, hvor der ventede mig masser af indlæg! Ved du godt, at din bloglovin’ ikke henter indlæg fra den nye adresse? Man kan skrive til folkene bag og bede dem om at ændre sin oprindelige adresse, hvis du altså ikke allerede er i gang med den proces. 🙂

    1. I know! Har skrevet til dem to gange. Mindes ikke, at der gik så lang tid, dengang jeg skiftede navn? Kan du huske hvor længe der gik hos dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.